gossip

Steven Spielberg va regiza "Ready Player One"


11/08/2015

Steven Spielberg va regiza, pentru Warner Bros., adaptarea "Ready Player One" dupa cartea cu acelasi nume a lui Ernest Cline. Lansarea va avea loc in decembrie 2017.

 

Steven Speilberg are mult de lucru in aceasta perioada. Dupa thrillerul Bridge of Spies, regizorul se pregateste pentru adaptarea The BFG dupa Roald Dahl.

A confirmat ca va face parte si din echipa "Ready Player One", o adaptare dupa cartea cu acelasi nume, in curtea celor de la Warner Bros.

Scrisa de Ernie Cline, scenaristul de la Fanboys, Ready Player One spune povestea tanarului Wade Watts care scapa de lumea reala, periculoasa, pentru a face parte din Oasis, o lume virtuala unde userii au vieti alternative, idilice.

Atunci cand creatorul execentric al jocului, un miliardar, moare, acesta lasa mostenirea sa ca premiu intr-o vanatoare de comori ceva mai elaborata.

Scenariul a fost inceput de Cline si Eric Eason inainte ca Zak Penn, prietenul lui Ernie, sa fie angajat de Warner Bros. sa continue munca. Spielberg crede in acest proiect ca va fi unul pe placul spectatorilor, cu o rata mare de reusita.

Bridge of Spies va avea premiera in cinematografe pe 16 octombrie 2015, adus de Odeon Film, The BFG pe 8 iulie 2016, iar Ready Player One pe 15 decembrie 2017.

 

gossip