gossip

"SuperMansion" ne arata ca si supereroii imbatranesc


11/09/2015

"SuperMansion" este primul film in care ne sunt prezentati supereroii imbatranind. Primele trei episoade vor fi difuzate pe Crakle, pe 8 octombrie.

SuperMansion vine din cartile comice si este o productie semnata de Bryan Cranston (Breaking Bad), care face si voci. Creatorii sunt Zeb Wells si Matthew Senreich (Stoopid Buddy Stoodios) de la Robot Chicken.

Titanium Rex (vocea lui Cranston) este liderul de la Liga Libertatii, o banda de supereroi care au trait cele mai frumoase momente ale vietii in SuperMansion. Rex lupta alaturi de membrii gastii impotriva inamicilor.

SuperMansion ii are in distributie pe Keegan Michael Key (“Key & Peele,” Tomorrowland) ca American Ranger, Tucker Gilmore (Wreck-It Ralph, Frozen) in rolul lui Black Saturn, Tom Root (“Robot Chicken,” “Titan Maximum”) ca Brad, Heidi Lynn Gardner (Dibs!) ca Cooch si Zeb Wells (“Robot Chicken,” “Titan Maximum”) ce il interpreteaza pe RoboBot.

De la Stoopid Buddy Stoodios, producatori executivi sunt Seth Green, John Harvatine IV, Eric Towner si Cranston. Acesta din urma a dezvoltat, in alb-negru, parodia Tightrope pentru Crackle, care este platforma digitala de entertainment a Sony.

Guest staruri Chris Pine, Ron Perlman, Donald Faison, Jordan Peele, Nick Kroll, Anton Yelchin, Famke Janssen, Breckin Meyer si multi altii.

Primele trei episoade vor fi prezentate pe Crackle, pe 8 octombrie, urmand ca celelalte sa fie difuzate saptamanal, pana pe 17 decembrie. Alte detalii pe crackle.com si facebook.com/watchsupermansion

 

gossip