gossip

Tatal lui Amy Winehouse pregateste un documentar despre fiica sa


26/10/2015

Tatal lui Amy Winehouse, Mitch Winehouse, a declarat ca se va apuca de lucru la un scurt documentar despre fiica sa, iar acesta va fi mai mult decat un film.

Mitch Winehouse a dezvaluit recent ca are in plan sa inceapa lucrul la propriul sau film despre viata fiicei sale, Amy Winehouse".

Ideea i-a venit de la proiectul lui Asif Kapadia, documentarul intitulat "Amy", despre care Mitch a avut multe critici de spus.

"Sper sa inceapa lucrul in curand. Va fi un documentar mai scurt si nu un simplu film", spune tatal regretatei artiste.

"Cei care nu au fost in film sunt suparati. Ei vor ca vocea lor sa se auda. Nu vrem sa facem lucrurile precum al lui Asif. Vom lasa oamenii sa spuna ceea ce vor, dar nu vrem sa gandim negativ", spune Mitch.

"Ne-am intalnit cu cei mai buni prieteni ai lui Amy, printre care si Reg Traviss. Am stat si am discutat si avem multe povesti frumoase de spus. Fiecare dintre noi cei care am cunoscut-o pe Amy avem cate 100 de povesti de spus despre ea si cred ca va iesi ceva foarte frumos", a mai adaugat tatal vedetei.

In privinta documentarului lui Asif Kapadia - "Amy", Mitch spune ca a fost editat sa il puna pe el in cea mai proasta lumina.
 

gossip