gossip

Taxa pentru siguranta in cinematografe


19/08/2015

Iubitorii de film din SUA vor avea de platit o suma in plus, pe langa biletul de cinema, pentru siguranta lor. Decizia survine atacurilor din ultima perioada.

Nimeni nu isi doreste ca vizionarea unui film la cinema sa fie ceva periculos. De acest lucru s-au ingrijit persoane cu probleme care nu s-au sfiit sa foloseasca armele de foc in incinta. Incidente nefericite s-au petrecut in cinematografele din Aurora, Colorado, Lafayette, Louisiana, Antioch, Tennessee si multe altele.

Peste 48% dintre proprietarii de cinematografe au fost de acord cu decizia introducerii unei taxe de 1 dolari sau mai mult pentru ca la intrare cinefilii sa fie verificati cu detectorul de metale sau/si de paza armata.

Dintre oamenii care merg la cinema, peste 500 intervievate, au declarat ca ar plati 3 dolari sau mai mult pentru siguranta lor. Cum biletul ar putea creste simtitor, pentru echilibrare ar putea scade pretul per film sau la mancarea din cinema.

Amintim de incidentul petrecut la cinema Lafayette din Louisiana unde un barbat pe nume John Houser, in varsta de 59 de ani, a ucis doua persoane (21 si 33 de ani) si a ranit alte noua, dupa ce a deschis focul in locul in care se aflau circa 100 de persoane vizionau "Trainwreck" de circa jumatate de ora. Acesta planuia sa ucida, iar mai apoi sa se impuste pentru a scapa de pedeapsa.

Actrita Amy Schumer, ce a avut rolul principal din film, s-a declarat ingrozita de cele intamplate, intr-o postare pe Twitter. Ea a mai adaugat ca se roaga pentru cei afectati.

Acesta este un exemplu recent din ceea ce se intampla in cinematografele din SUA, astfel ca taxa este oarecum inevitabila.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip