gossip

"The 5th Wave", cu Liev Schreiber, a primit si un poster


7/09/2015

Columbia Pictures a lansat primul trailer pentru "The 5th Wave", dar si un poster. Pelicula este o adaptare dupa romanul cu acelasi nume scris de Rick Yance.

In noul film "The 5th Wave", actiunea are loc in prezent. Patru valuri de invazii extraterestre decimeaza populatia Pamantului. Urmatorul, al cincilea, este si cel mai periculos, caci cei ramasi in viata nu stiu cum sa infrunte pericolul.

Cassie Sullivan (Chloe Grace Moretz), o tanara de 16 ani, are in plan sa supravietuiasca pentru a-si salva fratele mai mic. In timp ce se pregateste pentru inevitabiul al Cincilea Val, Cassie intalneste un tanar care ar putea fi ultima ei speranta... daca poate avea incredere in el.


Alaturi de Chloe Grace Moretz, din distributie mai fac parte Nick Robinson - Ben Parish aka “Zombie,” Ron Livingston - Dad/Oliver, Maggie Siff - Mom/Lisa, Alex Roe - Evan Walker, Maika Monroe - Ringer, Zackary Arthur - Sam si Liev Schreiber in rolul lui Vosch.

Filmul de actiune - aventura este regizat de J. Blakeson, dupa un scenariu de Susannah Grant. Producatori sunt Tobey Maguire, Graham King, Lynn Harris si Matthew Plouffe. Denis O’’Sullivan si Richard Middleton sunt producatori executivi.

"The 5th Wave" va fi distribuit in cinematografe de InterCom Film si va fi lansat pe 15 ianuarie 2016.

 

 

gossip