gossip

"The 5th Wave" - esti gata sa te lupti cu extraterestrii?


8/09/2015

"The 5th Wave" va avea premiera in cinematografele de la noi pe 15 ianuarie 2016. Nimeni nu poate scapa de invazia extraterestra. Al cincilea val de invazie este decisiv...

Primele patru valuri de invazie sunt complete. Intuneric. Distrugere. Infectii. Invazie. Nimic nu mai este ce a fost. Putini au scapat. Acum cei ramasi sunt in asteptarea celui de-al cincilea val - anihilarea totala a omenirii. Dar cand extraterestrii ajung pe pamant si vad speranta ca pe o slabiciune, inca mai sunt luptatori puternici care sa faca orice pentru supravietuire.

Actiunea filmului are loc in prezent. Cassie Sullivan ( Chloe Grace Moretz), o adolescenta in varsta de 16 ani, va face orice ii sta in putiinta sa isi salveze fratele mai mic. Intalneste un alt tanar care i-ar putea veni in ajutor - Ben (Nick Robinson). Cassie nu stie daca poate avea incredere in el, daca este de partea ei sau face parte din randul invadatorilor.

Din distributia filmului realizat dupa romanul cu acelasi nume al lui Rick Yance fac parte Nick Robinson - Ben Parish aka “Zombie,” Ron Livingston - Dad/Oliver, Maggie Siff - Mom/Lisa, Alex Roe - Evan Walker, Maika Monroe - Ringer, Zackary Arthur - Sam si Liev Schreiber in rolul lui Vosch.

Filmul de actiune - aventura SF este regizat de J. Blakeson, dupa un scenariu de Susannah Grant. Producatori sunt Tobey Maguire, Graham King, Lynn Harris si Matthew Plouffe. Denis O’’Sullivan si Richard Middleton sunt producatori executivi.

"The 5th Wave" va "invada" cinematografele pe 15 ianuarie 2016, distribuit de InterCom Film.

 

gossip