gossip

"The Circle" il primeste in distributie si pe Ellar Coltrane


1/10/2015

Ellar Coltrane este vedeta peliculei "Boyhood", iar in The Circle ii va avea ca si colegi de platou pe Tom Hanks, Emma Watson, John Boyega, Patton Oswalt.

Filmul are la baza romanul lui Dave Eggers ce are in prim plan o angajata in cadrul unei companii de tipul Facebook/Google ce descopera anumite lucruri in neregula. The Circle este o firma gigant de internet ce isi are sediul in California. E-mailurile personale ale utilizatorilor, social media, etc sunt conectate la sistemul de operare al companiei. Rezultatul este o noua epoca a civilizatiei dar si o noua identitate online.

Totul ia o intorsatura nebanuita cand Mae intalneste un barbat mai in varsta, misterios, (Tom Hanks) si incepe sa observe cum intimitatea dispare in aceasta lume supravegheta si monitorizata discret.
 
Filmul "The Circle" este produs de Tom Hanks si Gary Goetzman pentru Playtone, Anthony Bregman pentru Likely Story si Ponsoldt.  

 Emma Watson o va inlocui in acest rol pe Alicia Vikander, care fusese anuntata ca va juca personajul. Alicia a abandonat acest proiect pentru a se dedica francizei Bourne a lui Paul Greengrass.

Acesta va fi al doilea rol important din cariera actoriceasca a lui Coltrane, dupa cel al lui Mason din Boyhood, pentru care a filmat timp de peste 12 ani de zile.
 
"The Circle" (SF, thriller) ar urma sa fie lansat in cinematografe prin 2016.
 

gossip