gossip

"The Good Dinosaur" ajunge in noiembrie in cinematografe


5/06/2015

Cei mici sa se pregateasca pentru o aventura alaturi de dinozauri. "The Good Dinosaur" ne arata ca prietenia intre specii poate exista.

"The Good Dinosaur" este povestea unui Apatosaurus pe nume Arlo a carei viata este tulburata de un eveniment traumatic. El porneste in calatoria vieii sale alaturi de un prieten mai putin obisnuit - un baietel. 
 
Animatia exploreaza posibilitatea ca animalele preistorice sa coexiste cu oamenii. Arlo este prietenos si se simte foarte bine in compania baietelului Spot.
 
"Aceasta poate fi povestea unui baietel si a cainelui sau, dar cu rolurile inversate", spune John lasseter de la Pixar. "Arlo, dinozaurul, este baiatul in aceasta poveste iar Spot este catelul. Este altceva decat tot ce am creat pana acum. Nivelul de credibilitate iti taie rasuflarea", mai adauga John.
 
Regia ii apartine lui Peter Sohn, iar vocile sunt sustinute de Lucas Neff, John Lithgow, Frances McDormand, Bill Hader si Judy Greer.  Enrico Casarosa si Bob Peterson s-au ocupat de poveste.
 
"The Good Dinosaur", o productie Disney/Pixar, a fost programat initial pentru 2014, dar el va fi lansat in cinematografe pe 27 noiembrie 2015,  distribuit de Forum Film.
 

gossip