gossip

"The Hunger Games: Mockingjay Part 2" - cum arata armata District 13 condusa de Katniss Everdeen


13/07/2015

Katniss Everdeen, alias Jennifer Lawrence, conduce armata bine antrenata din Districtul 13. Lupta se va da impotriva celor din Capitoliu. Vezi noul video!

 

"The Hunger Games: Mockingjay - Part 2/Jocurile Foamei: Revolta - partea 2" este regizat de Francis Lawrence, dupa un scenariu semnat de Danny Strong si Peter Craig.

Clipul este interpretat ca fiind un mesaj din Districtul 13 pentru intimidarea celor din Capitoliu, dar si un apel pentru toti ceilalti de a-i sustine in cauza lor.

 "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2/Jocurile Foamei: Revolta - partea 2" vom vedea in continuare aventurile lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) si a celor din Districtul 13 ce au pornit o revolutie impotriva autocratilor din Capitoliu, unde este si resedinta presedintelui Snow, rol interpretat de Donald Sutherland.
 
Doar moartea acestuia ar putea pune final tiraniei din Panem, astfel ca o echipa condusa de Katniss porneste spre capturarea dusmanului.
 
Drumul lor nu va fi unul usor sau lipsit de primejdii, ci dimpotriva!

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2", distribuit de Forum Film Romania, va ajunge in cinematografe incepand cu 20 noiembrie 2015.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip