gossip

"The Hunger Games: Mockingjay Part 2" si clipul "Star Squad"


6/10/2015

"The Hunger Games: Mockingjay Part 2" are un nou clip intitulat "Star Squad" care ne mai dezvaluie amanunte din ceea ce urmeaza...

Jennifer Lawrence este liderul "Star Squad" alaturi de care va invada Capitolul. Aceasta va fi confruntarea finala cu tiranul presedinte Snow, rol interpretat de Donald Sutherland.

Inainte de a porni in misiune, Boggs ii spune eroinei Katniss Everdeen si echipei sale: "Echipa 451, voi sunteti unitatea mea. Lt Jackson este mana mea dreapta. Fiecare dintre voi reprezinta o forma de lupta, dar cu totii suntem o unitate non-violenta. Astfel, in urmatoarele zile vom fi in spatele liniei inamicilor".

Cu o asa veste, Cressida (Natalie Dormer) isi anunta trupa ca vor fi cu mult mai puternici daca vor deveni simboluri ale invadatorilor.

Scena se termina cu vorbele lui Finnick soptite in urechile lui Katniss: "Doamnelor si domnilor, bine ati venit la cea de-a 76-a editia a Jocurilor Foamei".

Katniss ii are alaturi pe Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) si Peeta (Josh Hutcherson) si isi risca viata cu totii pentru a termina pentru totdeauna cu tirania in Panem. Au in fata o ultima lupta, plina de capcane, dusmani si alegeri morale care ii provoaca sa incheie povestea cu bine.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 este regizat de Francis Lawrence dupa un scenariu scris de Peter Craig si Danny Strong.

Din distributie fac parte castigatoarea unui Academy Award Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone si Stanley Tucci dar si  Donald Sutherland isi reiau rolurile originale din The Hunger Games si The Hunger Games: Catching Fire.

In The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 mai apar si castigatoarea unui premiu Academy AwardJulianne Moore, Mahershala Ali, Natalie Dormer, Wes Chatham, Elden Henson si Evan Ross.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2", distribuit de Forum Film Romania, va ajunge in cinematografe incepand cu 20 noiembrie 2015.

 

gossip