gossip

"The Jungle Book/Cartea Junglei" . Celebra colecţie de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau.


30/04/2016

Filmul se anunta magic si inspaimantator in acelasi timp. in "Cartea junglei", neinfricatul Mowgli (interpretat de Neel Sethi) exploreaza padurea, intalnind in drumul sau tot felul de animale salbatice.

 

Regizat de Jon Favreau (Iron Man), adaptat dupa povestea nemuritoare a lui Rudyard Kipling, inspirat de filmul de desene animate Disney, devenit clasic, “The Jungle Book/Cartea Junglei” este un film epic nou-nout despre Mowgli, un pui de om crescut de o haita de lupi.

 Dar Mowgli afla ca nu mai e binevenit in jungla, atunci cand temutul tigru Shere Khan (vocea lui Idris Elba), ce poarta pe trup cicatrici lasate de Om, jura sa distruga orice amenintare. Fortat sa abandoneze jungla, singurul camin pe care l-a cunoscut vreodata, Mowgli porneste intr-o calatorie captivanta ce-l va face sa descopere din ce aluat e facut, condus de pantera Bagheera (vocea lui Ben Kingsley), devenita mentor si sfatuitor si de ursul Baloo (vocea lui Bill Murray), un spirit liber, pus mereu pe distractie.

De-a lungul acestui drum, Mowgli intalneste creaturi care nu-i doresc neaparat binele, cum ar fi Kaa (vocea lui Scarlett Johansson), un piton a carui voce si privire seducatoare il hipnotizeaza pe puiul de om, precum si pe alunecosul King Louie (vocea lui Christopher Walken), care incearca sa-l convinga pe Mowgli sa-i spuna secretul focului: misterioasa si mortala floare rosie.

Distributia “The Jungle Book/Cartea Junglei”  plina de staruri de prima marime, ii mai include pe Lupita Nyong, vocea lupoaicei-mama Raksha, si pe Giancarlo Esposito, vocea lui Akela, masculul alfa din haita lui Mowgli.

“Cartea Junglei” imbina cu finete scenele de actiune cu animale si decoruri generate de computer, punand tehnologia cea mai avansata in slujba povestii, pentru a face ca spectatorii sa se scufunde intr-o lume luxurianta si incantatoare.
 
“The Jungle Book/Cartea Junglei” va fi lansat in cinematografe pe 15 aprilie 2016, distribuit de Forum Film.

 

gossip