gossip

"The Man from U.N.C.L.E./Agentul de la U.N.C.L.E." - in avanpremiera pe 20 august


13/08/2015

Greu de spus cum se inteleg doi agenti cand fac parte din organizatii diferite CIA si KGB. Trebuie facut un compromis pentru un scop important intregii omeniri.

 

"The Man from U.N.C.L.E./Agentul de la U.N.C.L.E." va fi prezentat in avanpremiera pe 20 august, ora 21:30, la CinemaPRO. Un film in care actiunea se impleteste cu note de umor.

U.N.C.L.E. este acronimul de la United Network Command for Law and Enforcement.

George Clooney ar fi trebuit sa il joace pe Napoleon Solo, dar a renuntat la contract in urma unor probleme de sanatate. Si Tom Cruise era pe lista scurta pentru rolul lui Solo, dar a ales sa mearga mai departe cu Mission: Impossible - Rogue Nation (2015).

Actiunea se petrece prin anii '60, cand Napoleon Solo, de la CIA, si Illya Kuryakin, de la KGB, au de indeplinit o misiune prin care trebuie sa salveze lumea de o organizatie ce lucreaza cu arme nucleare. In mainile dusmanului, asemenea arme inseamna o catastrofa pentru oamenii din jur.

Guy Ritchie este regizor, dar si scenarist alaturi de Lionel Wigram. Din distributie fac parte Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris, Hugh Grant, Henry Cavill, Armie Hammer.

Povestea este scrisa de Jeff Kleeman & David Campbell Wilson si Guy Ritchie & Lionel Wigram, bazata pe serialul de televiziune "The Man from U.N.C.L.E.".

John Davis ("Chronicle"), Steve Clark-Hall ("RocknRolla," the "Sherlock Holmes" films), Wigram si Ritchie sunt producatori la pelicula Warner Bros., iar David Dobkin este producator executiv.

"The Man from U.N.C.L.E." are premiera in cinematografe pe 21 august si este distribuit de Freeman Entertainment. Pe 20 august este prezentat in avanpremiera la CinemaPRO, de la ora 21:30.

 

gossip