gossip

"The Night Before", o comedie nebuna cu Seth Rogen


4/09/2015

"The Night Before" ne prezinta povestea a trei vechi prieteni din New York care se reunesc pentru o petrecere de pomina, asa cum fac anual. De data aceasta totul se schimba!

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) si Chris (Anthony Mackie) sunt prieteni inca din copilarie, iar de circa zece ani obisnuiesc sa petreaca Craciunul impreuna. Reuniunea a devenit o traditie. iar petrecerea le ofera posibilitatea sa faca tit ce le trece prin minte.

Acum ca nu mai sunt adolescenti, cei trei prieteni simt ca obiceiul lor se apropie de final, si astfel ca pun la cale un party memorabil. Vor sa gaseasca Nutcracka Ball - Spiritul Sfant al petrecerilor de Craciun. Ce va urma... nici ei nu se asteapta!

"The Night Before" este regizat de Jonathan Levine, dupa un scenariu scris de Evan Goldberg, Kyle Hunter, Ariel Shaffir si  Jonathan Levine. Realizat de Columbia Pictures, filmul este produs de Rogen, Goldberg si James Weaver

Din distributie fac parte Lizzy Caplan, Joseph Gordon-Levitt, Miley Cyrus, Seth Rogen, Michael Shannon, Kanye West, Anthony Mackie.

Productia reprezinta cea de-a treia colaborare impreuna pentru Seth si Joseph, dupa 50/50 si The Interview.

"The Night Before" este distribuit in cinematografe de InterCom Film si va avea premiera pe 11 decembrie 2015.

 

gossip