gossip

"The Revenant", cu Leonardo DiCaprio, a primit si un al doilea trailer


30/09/2015

Leonardo DiCaprio este Hugh Glass in "The Revenant" - regie Alejandro González Iñárritu, legendarul explorator american care pleaca intr-o expeditie alaturi de echipa sa.

Compania 20th Century Fox a lansat un nou trailer, cel de-al doilea, pentru The Revenant, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal.

Inspirat de evenimente reale, The Revenant surprinde aventura epica a unui om care incearca sa supravietuiasca in conditii vitrege, intr-un moment de cumpana al vietii sale.

Leonardo Di Caprio este un explorator american, pe numele sau Hugh Glass, care pleaca intr-o expeditie alaturi de colegii sai.

Totul se transforma intr-o lupta intre viata si moarte, dupa ce este muscat de un urs, pradat si parasit de colegii sai. Hugh Glass trebuie sa-si adune toate puterile pentru a supravietui si pentru a se salva. Cum nu era indeajuns, Glass este tradat si de bunul sau prieten John Fitzgerald (Tom Hardy).

Nici anotimpul nu este de partea sa, caci iarna este extrem de capricioasa si neprietenoasa, mai ales in asemenea conditii. Glass trebuie sa reziste pentru a se salva, dar si pentru a se razbuna.

Alejandro González Iñárritu semneaza regia The Revenant si este si co-scenarist. Alejandro, castigator al unui Academy Award, a mai regizat si Birdman, 21 Grams, Biutiful.

Alaturi de Leonardo DiCaprio in film mai joaca Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, Paul Anderson.

Productia 20th Century Fox - The Revenant - este distribuita in cinematografe de Odeon Film si va avea premiera pe 22 ianuarie 2016.

 

gossip