gossip

"The Transporter Legacy", din septembrie in cinematografe


28/07/2015

"The Transporter Legacy/Transporter.Mostenirea"  este primul film din noua serie a francizei Transporter, in care a jucat Jason Statham.

 

"The Transporter Legacy/Transporter.Mostenirea" nu-l mai are in prim plan pe Jason Statham, dar personajul Frank Martin traieste in continuare. Jason si-a facut bine treaba de curier erou, dar povestea merge mai departe cu alti actori, dupa cum a anuntat EuropaCorp care continua cu franciza. Statham se pregateste pentru The Expendables 3 (lansare pe 29 august)

"The Transporter Legacy/Transporter.Mostenirea" este primul film din noua trilogie ce va fi lansat pe 4 septembrie 2015, distribuit in cinematografe de RoImage. Alte titluri cunoscute pentru film mai sunt The Transporter Refueled sau Transporter 4.

Frank Martin (Ed Skrein) este transportatorul cu cea mai inalta calificare pe care banii il pot cumpara. Mizele sunt mai mari si tehnologia mai performanta, dar el respecta aceleasi reguli: nu schimba niciodata afacerea, nu cere nume si nu deschide pachetul. Dar cand Anna, o femeie fatala, ii rapeste tatal cu ajutorul acolitilor ei ca sa-i forteze mana lui Frank sa se infiltreze intr-o retea de trafic de persoane din Federatia Rusa, acesta va face exact ce nu ii sta in obicei: sa incalce regulile.

Din distributie fac parte Ed Skrein, Ray Stevenson, Gabriella Wright. Filmul este regizat de Camille Delamare (Lucy, Taken), dupa un scenariu de Luc Besson, Adam Cooper si Bill Colage. Personajele principale au fost create de Luc Besson si Robert Mark Kamen.

Ed Skrein mai este cunoscut publicului si in urma rolului lui Daario Naharis din Game of Thrones (HBO).

 

 

gossip