gossip

Tom Cruise se pregateste pentru Top Gun 2


29/07/2015

Tom Cruise este de acord sa duca mai departe povestea lui Maverick din Top Gun, cu o conditie pe care actorul o impune in majoritatea filmelor sale!

 

Continuarea blockbusterului este in plan de ceva ani, iar odata cu promovarea filmului Mission: Imposibble. Rogue Nation a mai amintit de Tom Gun, una din productiile sale de suflet.

Prima parte s-a lansat in 1986 si a avut incasari pe plan international de 350 milioane de dolari. A fost un film care a contribuit la cresterea valorii ca actor a lui Cruise.

Vizita lui Maverick din nou in cockpit necesita noi pregatiri, adaptate prezentului. Tom este incantat de idee si mentioneaza ca isi doreste sa se urce din nou intr-un jet adevarat, nu unul realizat cu ajutorul tehnologiei compuerizate. Aceasta ar fi cea mai arzatoare conditie a lui Tom Cruise. Cat mai putine efecte speciale avand in vedere ca este si un cascador foarte bun.
 De asemenea, actorul spera ca Ministerul Apararii le va acorda permisiunea de a folosi aparatele de zbor.

In continuare, Tom ar avea de infruntat ceva drone, care nu erau in originalul regizat de Tony Scott. Acesta a inceput lucrul la noul proiect, dar nu a reusit sa o termine caci s-a sinucis in 2012. Justin Marks se ocupa acum de scenariu, David Ellison este producator, iar Jerry Bruckheimer este producatorul proiectului.

Continuarea Top Gun este o productie Jerry Bruckheimer Film, Paramount PIctures si Skydance Productions.
 

 

gossip