gossip

Tom Cruise si-a facut singur cascadoriile din "Mission: Impossible - Rogue Nation"


23/07/2015

Tom Cruise este un actor care nu se joaca atunci cand isi face meseria. Pentru "Mission: Impossible - Rogue Nation" a ales sa isi faca singur cascadoriile. Si nu este prima data!

 

"Mission: Impossible - Rogue Nation" ajunge in cinematografe incepand cu 31 iulie. Filmul, distribuit de Ro Image, va fi difuzat in avanpremiera la CinemaPRO pe data de 30 iulie, ora 22:00.

Si pentru ca totul sa iasa exact asa cum si-a dorit, Tom Cruise a filmat chiar el secventa in care personajul Ethan Hunt se catara pe aripa avionului, un Airbus A400M, si care a ajuns pana la o inaltime de 1,5 km in aer. Nu au folosit efecte spoeciale sau dublura.

In timpul filmarilor pentru Rogue Nation, Tom a reusit sa se raneasca doar de sase ori, dar a trecut cu toate cu bine.

Rogue Nation are o actiune ce porneste direct din filmul anterior, Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011), care se termina cu Ethan si echipa sa investigand Sindicatul, misterioasa organizatie din film.

Alaturi de Tom Cruise si Simon Pegg a ales sa nu foloseasca o dublura pentru executarea cascadoriilor.

Tom Cruise si Ving Rhames sunt singurii actori care apar in toate cele cinci filme ale francizei. In rolul principal feminin ar fi trebuit sa joace  Jessica Chastain, dar aceasta a refuzat rolul.

Si tot la capitolul ... de pe platoul de filmare, Tom Cruise si-a tinut respiratia timp de sase minute pentru scena filmata sub apa. O filmare intreaga ce a nu a fost editata.

Subtitlul filmului - Rogue Nation a cauzat un mici discutii intre Paramount si Disney, care isi anuntate spin-off-ul pentru Star Wars "Star Wars Anthology: Rogue One" (2016) in acelasi timp. Au ajuns la o intelegere: subtitlul poate fi pastrat daca Disney nu va promova sau lansa niciun material propriu pana cand Paramount isi va lansa filmul.

Din distributia  "Mission: Impossible - Rogue Nation"  fac parte Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Alec Baldwin. Din 31 iulie in cinematografe. In avanpremiera la CinemaPRO pe 30 iulie, ora 22:00.

 

gossip