gossip

Tom Cruise: Vom filma "Mission: Impossible 6"


31/07/2015

Tom Cruise nu are de gand sa renunte usor la rolullui Ethan Hunt, astfel ca sunt planuri pentru a filma "Mission: Impossible 6".

 

Tom Cruise a facut anuntul in emisiunea "The Daily Show", in care venise sa vorbeasca despre "Mission: Impossible – Rogue Nation"

"Vrem sa incepem filmarile din timp. Probabil ca acestea vor debuta vara viitoare" i-a spus actorul gazdei emisiunii Jon Stewart.

Filmele anterioare ale francizei au fost lansate la o distanta de cel putin patru ani. Franciza s-a dovedit a fi profitabila de-a lungul timpului. "Rogue Nation" va avea premiera in 40 de tari. In Romania va fi adus de Ro Image si va fi difuzat in avanpremiera pe 30 iulie la CinemaPRO.

Tom Cruise este, de asemenea, si producator la "Rogue Nation" alaturi de J.J. Abrams, Bryan Burk si David Ellison. Christopher McQuarrie este regizor, iar Drew Pearce s-a ocupat de scenariu.

Brian De Palma, John Woo, Abrams si Brad Bird au fost, pe rand, regizori pentru filmele francizei. Tom a discutat in timpul show-ului si despre continuarea "Edge of Tomorrow" unde a facut echipa cu Christopher McQuarrie si Doug Liman, acesta din urma fiind si regizor si scenarist.

Tom Cruise, in varsta de 53 de ani, filmeaza in prezent thrillerul despre droguri "Mena", in regia lui Doug Liman.

PROGRAM MISSION. IMPOSSIBLE - ROGUE NATION LA CINEMAPRO
 

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip