gossip

Tom Ford si George Clooney fac echipa in thrillerul "Nocturnal Animals"


27/03/2015

Fashion designerul Tom Ford trece in spatele camerei de filmat pentru a i se alatura lui George Clooney la "Nocturnal Animals".

Printre numeroasele sale proiecte fashion, designerul Tom Ford are timp si de filme. Pentru prima data de la "A single man" din 2009, Ford revine in spatele camerei pentru a munci cot la cot cu George Clooney la proiectul cinematografic "Nocturnal Animals". Nu au inceput inca filmarile, dar se aude ca cei de la Sony se vor ocupa de productie.
 
La "Nocturnal Animals", Ford se va ocupa de scenariu, filmul fiind o adaptare moderna dupa cartea lui Austrin Right intitulata "Tony and Susan". Alaturi de Clooney, designerul se va ocupa si de regie. Filmul va fi produs de compania lui George, Smokehouse Pictures si partenerul sau de afaceri, Grant Heslov. Spera ca cei de la Sony sa bata palma cu ei si sa se apuce de filmari cat de curand.
 
Cartea lui Wright, publicata initial in 1993, spune povestea unei femei pe nume Susan care primeste un manuscris de la fostul ei sot, care a parasit-o in urma cu 20 de ani, iar acum are nevoie si de parerea ei inainte de a publica materialul scris.
 
Cartea "Tony and Susan" are doua povesti - cea intitulata "Nocturnal Animals" in care se vorbeste despre un barbat a carei familii sufera o tragedie in vacanta, si povestea lui Susan, femeia care ajunge sa se confrunte cu anumite adevaruri dure despre ea insasi.
 
Pentru implicarea sa in filmul "A Single Man", Tom Ford a fost nominalizat la Indie Spirit la categoria cel mai bun scenariu, iar productia a primit in acel an premiul AFI Awards. Colin Firth a fost nominalizat, de asemenea, la categoria cel mai bun actor.

gossip