gossip

Tom Hanks, un erou in filmul lui Clint Eastwood "Captain Sully"


22/06/2015

Clint Eastwood va regiza filmul inspirat de viata si intamplarea adevarata prin care a trecut eroul Americii Chesley Capitanul “Sully” Sullenberg. Rolul acestuia ar putea fi interpretat de Tom Hanks.

Capitanul Chesley “Sully” Sullenberg este un erou al SUA dupa ce aeronava pe care o pilota s-a prabusit, iar el a reusit sa salveze vietile tuturor pasagerilor. Accidentul poarta numele de Miracolul de pe Raul Hudson, iar Clint s-a lasat inspirat de acest caz pentru a face un film in colaborare cu Warner. Bros. Pictures.
 
Clint Eastwood a inregistrat un succes si cu "American Sniper". la cei 85 de ani ai sai nu se lasa si isi continua activitatea. Cel mai recent rol al sau este cel din "Saving Mr. Banks" (2013), iar in curand va putea fi vazut si in filmul lui Steven Spielberg "Bridge of Species", o poveste adevarata despre Razboiul Rece, incidentul cu avionul spion U-2 si barbatul pus de CIA sa negocieze cu Uniunea Sovietica.
 
"Captain Sully" de Clint Eastwood este acum in lucru, neavand deocamdata un titlu oficial sau o data de lansare in cinematografe.
 
 
 

gossip