gossip

Topul vedetelor cu cele mai populare coafuri din lume


23/09/2014


Actrita Marilyn Monroe, cantareata Amy Winehouse si fostul premier britanic Margaret Thatcher se regasesc intr-un top al femeilor cu cele mai populare coafuri din lume.


Topul a fost realizat pe baza unui sondaj la care au participat peste 2.000 de femei din Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk. Pe primul loc se afla actrita americana Jennifer Aniston, gratie coafurii personajului Rachel din serialul "Prietenii tai/ Friends", devenita extrem de populara in randul doamnelor si domnisoarelor la sfarsitul anilor 1990.



Locul al doilea este ocupat de Marilyn Monroe, a carei coafura bob, de un blond platinat, a devenit usor de recunoscut in lumea intreaga. Locul al treilea este ocupat de cantareata Amy Winehouse, al carei coc supradimensionat a devenit un fel de marca inregistrata a artistei britanice.

Locul al patrulea este ocupat de printesa Diana, iar pozitia a cincea i-a revenit lui Mary Quant, o creatoare de moda celebra din anii '60, cunoscuta pentru inventarea fustei mini.

Pozitiile urmatoare din Top 10 sunt ocupate, in ordine, de cantareata Grace Jones, fostul premier britanic Margaret Thatcher, actrita Mia Farrow, cantareata Annie Lennox si ducesa Catherine de Cambridge.

 

Foto: Hepta

gossip