gossip

Trailer oficial pentru "The Martian" cu Matt Damon


21/08/2015

"The Martian", cu Matt Damon in rolul principal, prezinta povestea unui astronaut abandonat pe Marte. Filmul va avea premiera pe 27 noiembrie.

"The Martian", o productie 20th Century Fox distribuita in Romania de Odeon Film, prezinta misiunea astronautului Mark Watney (Matt Damon) pe planeta Marte.

Acesta este considerat mort dupa ce este surprins de o furtuna de nisip si se pierde de echipa sa.
 
Dar Watney supravietuieste si se trezeste singur pe o planeta ostila avand la dispozitie cateva provizii, astfel ca trebuie sa dea dovada de ingeniozitate pentru a supravietui pentru a gasi o cale sa ia contact cu cei de pe Pamant pentru a le spune ca este viu. Urmatoarea misiune pe marte ar putea avea loc abia peste patru ani. In noul clip, astronautul ne arata ca poti face gradinarit chiar si pe Marte.
 
De la milioane de kilometri departare, NASA si o echipa internationala de oameni de stiinta incearca din rasputeri sa-l aduca acasa pe "Martian". In tot acest timp, echipa astronautului pun la cale un plan indraznet, daca nu imposibil, de salvare.
 
"The Martian" se bazeaza pe romanul lui Andy Weir, care si-a publicat cartea gratis pe site-ul personal.

 "The Martian" este regizat de Ridley Scott, dupa un scenariu al lui Drew Goddard. Din distribuţie mai fac parte Jessica Chastain (Interstellar, Zero Dark Thirty), Kristen Wiig (Welcome to Me, The Skeleton Twins), Kate Mara (“House of Cards,” Fantastic Four), Michael Pena (Fury, End of Watch), Jeff Daniels (“The Newsroom,” Dumb and Dumber To), Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Children of Men), Donald Glover (“Community,” Mystery Team) si romanul Sebastian Stan (Captain America: Civil War, Ricki and the Flash, Black Swan, Captain America: Winter Soldier).
 
"The Martian"
este distribuit in cinematografe de Odeon Film si va avea premiera pe 27 noiembrie 2015.
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip