gossip

Trailerul final "Spectre", confruntarea directa dintre Daniel Craig si Christoph Waltz


5/10/2015

Sony si MGM au lansat trailerul final pentru cel mai nou film James Bond intitulat Spectre. Rolul principal ii apartine lui Daniel Craig.
 

In noul trailer putem urmari personajele principale, adica pe James Bond (Daniel Craig) si Franz Oberhauser (Christoph Waltz), un eroul negativ, care ajung sa se confrunte in mod direct si au un schimb de replici usor amenintator.

Al 24-lea film din franciza Bond, Spectre ii are in distributie si pe Christoph Waltz - Franz Oberhauser, Ralph Fiennes ca M, Naomie Harris ca Eve Moneypenny si Ben Whishaw in rolul Q. Alaturi de ei mai joaca si Monica Bellucci alaturi de Lea Seydoux.

Anteriorul film Bond, Skyfall a avut incasari internationale de 1,1 miliarde dolari.

Termenul de Spectre a fost folosit de Ian Fleming in cartile Bond ca suport pentru “Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion.” O organizatie globala fictiva de criminali si teroristi condusa de Ernst Stavro Blofeld, aparuta pentru prima data in “Thunderball” si in filmul “Dr. No” in 1962.

Regia Spectre este semnata de Sam Mendez, iar la scenariu au lucrat John Logan, Neal Purvis , Robert Wade , Jez Butterworth.

Spectre va ajunge in cinematografe pe data de 6 noiembrie, distribuit in Romania de Forum Film.

 

gossip