gossip

Trailerul pentru "A Series of Unfortunate Events" este fals


8/07/2015

Dupa ce primele trei carti au fost transformate intr-un film in 2004 - cu Jim Carrey,  A Series of Unfortunate Events va avea serii noi de filme gratie Netflix.

 

Povestea orfanilor Violet, Klaus si Sunny Baudelaire continua cu noi aventuri.

Trailerul este scurt, dar plin de detalii despre ce va urma. Prima este cartea "The Bad Beginning", se observa funda de par a lui Violet Baudelaire, o certificat de casatorie, doua bilete la "Marvelous Marriage" si cartea nuptiala Justice Strauss. Filmarea mai contine so o fotografie in care apar tripleti, poate ai lui Quagmire (din cartile 5,6 si 7), dar si o carte intitulata Mushroom Minutiae, care alaturio de un borcan cu ciuperci, este luata din cartea 11 The Grim Grotto.

In continuare mai apare o decoratie "Lucky Smells Lumber Mill" si cartea "Paltryville Constitution", ambele indicii care te trimit cu gandul catre cartea patru The Miserable Mill. Din peisaj nu lipseste nici silueta inconfundabila a Contelui Olaf.

Noua serie va fi produsa de Netflix in colaborare cu Paramount Pictures.

Cei de la Netflix au confirmat faptul ca materialul video nu a fost lansat de ei, ci de un fan. Compania va face demersurile necesare pentru a-l dezactiva de pe YouTube.


 

 

gossip