gossip

Twin Peaks amanat pana in 2017


10/07/2015

Twin Peaks, in varianta noua, va avea premiera la Showtime abia in 2017, nu mai devreme asa cum fusese anuntat.

 

Co-creatorul seriei Mark Frost a declarat recent ca aceasta continuare la care a lucrat impreuna cu David Lynch va fi lansata in 2017, nu in 2016 cum fusese anuntat initial.

Scenariile sunt gata, productia incepe in septembrie, iar lucrurile vor fi gata de lansare peste doi ani. In Aprilie Lynch a iesit din proiect, iar in mai a revenit dupa ce lucrurile s-au mai linistit, la fel si neintelegerile privind partea financiara.

 La finele anului trecut, Showtime a anuntat ca un nou sezon Twin Peak ce cuprinde noua episoade avea o premiera pentru 2016. Din distributie nu lipseste Kyle MacLachlan, interpretul agentului FBI Dale Cooper. Alaturi de el mai joaca Sheryl Lee,cunoscuta pentru rolul Laurei Palmer si de Dana Ashbrook, actorul care l-a jucat pe Bobby Briggs.
 
Serialul prezinta povestea agentului special FBI Dale Cooper si a investigatiei acestuia in cazul mortii tinerei Laura Palmer.
 
Viata intr-un orasel tipic american este prezentata prin intermediul unei comunitati stranse de nesofisticati si excentrici.

Pana in prezent nu au fost facute prea multe comentarii din partea echipei de productie, dar cu siguranta ca vestile bune nu vor intarzia sa apara.

 

gossip