gossip

Uma Thurman s-a despartit de logodnicul ei


22/04/2014

Actrita americana Uma Thurman a rupt logodna sa cu omul de afaceri Arpad Busson, afirma presa din Marea Britanie.

Actrita Uma Thurman a inceput relatia cu Arpad Busson, in varsta de 49 de ani, in 2007. Dupa o scurta despartire in 2009, cand aceasta i-a inapoiat inelul de logodna omului de afaceri, cei doi au hotarat sa se impace si de atunci formeaza din nou un cuplu, conform  femalefirst.co.uk.
 
Cei doi, care au impreuna o fetita, s-au logodit din nou in 2012, dar surse au declarat pentru Mail on Sunday ca s-au despartit din nou, Uma Thurman fiind de altfel vazuta fara inelul de logodna.
 
"Uma si Arki (Busson) trebuiau sa participe la o gala impreuna pe 8 aprilie, dar Uma a venit fara logodnicul ei, dar si fara inelul de logodna. Arki trebuia si el sa participe si este foarte clar ca exista un singur motiv pentru care acesta nu a venit - pentru ca el si Uma nu mai formeaza un cuplu", a declarat acea sursa.
 
O alta sursa a precizat ca "Uma locuieste in New York, in timp ce Arki sta la Londra. (...) Au fost la un eveniment sau doua impreuna, precum petrecerea organizata de Harvey Weinstein inaintea premiilor BAFTA, dar nu pareau sa se inteleaga prea bine".
 
 
Purtatorul de cuvant al lui Busson nu a putut fi contactat, in timp ce reprezentantii actritei au refuzat sa faca vreun comentariu privind informatiile aparute in presa.
 
 
 
Actrita-fetis a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman s-a remarcat in filmele acestui cineast, stralucind mai ales in "Pulp Fiction" si in seria "Kill Bill". Uma Thurman mai are o fiica in varsta de 13 ani si un fiu de 10 ani - Maya, respectiv Levon - din casatoria ei cu actorul Ethan Hawke, care a durat din 1998 pana in 2004.
 
Thurman, nominalizata la premiile Oscar pentru prestatia sa din "Pulp Fiction", a fost casatorita intre 1990 si 1992 cu un alt actor celebru, Gary Oldman. La randul sau, Arpad Busson, om de afaceri francez care apare adeseori in ziarele mondene, are doi fii care provin din casatoria lui cu fostul top model australian Elle McPherson.
 
 
Sursa: Procinema.ro

gossip