gossip

Universal merge mai departe cu povestea Pitch Perfect 3


12/06/2015

Fanii aventurilor fetelor de la Barden Bellas pot rasufla usurati. Studiourile Universal duc povestea mai departe, dupa succesul inregistrat cu Pitch Perfect 2.

Studiourile Universal au decis sa faca si partea a treia pentru filmul Pitch Perfect, incurajati de incasarile de peste 160 de milioane de dolari ale celei de-a doua parti.
 
Se pare ca scenarista Kay Cannon este dorita sa ramana in continuare in echipa. Nu se cunosc detalii in privinta regizorului. Daca Elizabeth Banks va reveni sau nu in proiect.
 
Si cum povestea continua si personajele cu care ne-am obisnuit ar trebui sa ramana in continuare pe pozitii, adica Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Alexis Knapp, Anna Camp.
 
Rebel Wilson, interpreta lui Fat Amy, a declarat intr-un interviu ca are deja o viziune asupra viitorului film. "Bellas sunt impreuna si trec de granitele scolii cu melodiile lor. Cred ca Fat Amy se va descurca cu brio si in continuare", spune Wilson.
 
Chiar si Cannon a mentionat ca nu s-ar simti bine daca ar lasa scenariul pentru filmul de care s-a atasat foarte mult pe mainile altcuiva. Si-a dori sa il vada pe Tracy Morgan in film pentru ca ii place cum canta si are mult umor.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip