gossip

„Universitatea Monstrilor“ vine pe BLU-RAY si DVD, din 12 noiembrie


12/11/2013

Cea de-a doua parte a animatiei de succes de la Disney, „Universitatea Monstrilor“ se intoarce in timp si prezinta inceputul prieteniei dintre haiosii monstri Mike si Sully, din 12 noiembrie, in toate magazinele partenere Pro Video.

In timpul facultatii Mike este micul tocilar visator, in timp ce Sully face parte din gasca monstrilor populari, mereu pusi pe distractie. Iar atunci cand cei doi se intalnesc, farsele si problemele nu intarzie sa apara, competitia dintre ei devenind una acerba.
 
 
 
Exclusi din Programul de tipat tocmai din pricina rivalitatii dintre ei, acestia se vad nevoiti sa se inscrie la concursul celor mai infricosatori monstri din Universitate pentru a fi primiti din nou in program. Obligati de circumstante, cei doi isi formeaza repede o echipa care sa concureze impotriva celor mai populare fratii din campus, trecand printr-o multime de peripetii, timp in care prietenia dintre simpaticii monstruleti se consolideaza puternic.
 
 
 
Pe langa film, editiile pe BLU-RAY si DVD contin in exclusivitate scurtmetrajul „Umbrela albastra“ si mai multe comentarii audio amuzante, in hign-definition.
 
 
 
Un produs marca Disney - Pixar, distribuit de catre Pro Video, filmul „Universitatea Monstrilor“ poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, in format BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 79,90 de lei, respectiv 52,90 de lei.
 
 

gossip