gossip

Vezi chiar acum trailerul "Poveste de dragoste", din 27 noiembrie in cinematografe


16/11/2015

Filmat în urmă cu doi ani la Braşov, filmul spune povestea de iubire dintre doi tineri artişti din zilele noastre. Acţiunea se petrece în preajma sărbătorilor de iarnă, iar oraşul nu a fost ales întâmplător: “transmite atmosfera de sărbători” spune Cristina Iacob care povesteşte şi despre momentele grele de la filmări: “am filmat întâi în decembrie când era zăpadă şi ne-am întors cu actorii în februarie. Nu mai era zăpadă deloc”.

Despre greutăţile întâmpinate povesteşte şi Mişu Predescu, producătorul filmului: “aduceam zilnic zăpadă cu camionul şi cu maşinile de zăpadă, a trebuit să apelăm la ninsoare articifială. Pentru că da, in luna februarie, în Braşov nu ningea, deşi era foarte frig afară”.

Raluca Aprodu şi Dragoş Bucur au filmat exterioare la -20°C, insă asta nu a făcut decât să unească echipa şi să facă filmul “viu şi adevărat”, după cum spune Dragoş Bucur, care povesteşte in making-off despre întâmplările de la filmări:

https://www.youtube.com/watch?v=TwdfjD1bOfc

“Am filmat Poveste de dragoste în 2013, însă post producţia filmului a fost amânată pentru că în acea perioadă trebuia să începem filmarile pentru #Selfie. Am luat apoi decizia de a lansa mai întâi #Selfie în cinematografe, pentru că ţinea de un context anume, de o stare a unei anumite generaţii şi de un moment în care publicul avea nevoie să primească un astfel de film, îl cerea, pe când Poveste de dragoste este un film atemporal, el va rezona cu toate generaţiile, indiferent de anul în care îl vor vedea. Acum am considerat că este momentul cel mai bun pentru a-l dărui publicului”, declară regizorul filmului, Cristina Iacob.

Într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste.  Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului şi viata îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

Poveste de dragoste a rulat în premieră internaţională în cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiţia internaţională. Deasemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul Internaţional de Film de la Montreal şi în cadrul celei de-a 20-a ediţia a Festivalului Internaţional de Film Portobello. De curând, filmul va fi proiectat la Miami, în cadrul Focus on Romania Film Festival – Ft. Lauderdale Waves 2015.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipă de excepţie. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, iar muzica originală aparţine HaHaHa Production. Sunet, Dragoş Stanomir, iar mixajul, Cristinel Şirli (Creative Sound). Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment şi Zazu Film.

În România, lungmetrajul va fi lansat pe 27 noiembrie 2015, distribuit de Zazu Film.

Galerie foto
Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film Poveste de dragoste - Galerie foto film

gossip