gossip

Vin Diesel are priza la cinefili cu "The Last Witch Hunter"


27/10/2015

Vin Diesel este ultimul vanator de vrajitoare intr-un film regizat de Breck Eisner - "The Last Witch Hunter" ce a ajuns in octombrie in cinematografe. Publicul este incantati de pelicula.

In weekendul de lansare, "Ultimul Vanator de Vrajitoare" s-a situat pe primul loc in topul premierelor cinematografice, cu 47.399 de spectatori, si incasari totale de 897.223 lei.

In "The Last Witch Hunter/ Ultimul Vanator de Vrajitoare", Vin Diesel joaca rolul unui vanator de vrajitoare blestemat sa fie nemuritor si care isi petrece vesnicia ucigand demoni si ducand dorul familiei pierdute.

Armate intregi de vanatori de vrajitoare s-au luptat cu acesti inamici nefiresti timp de secole, printre ei si Kaulder, un razboinic viteaz care, cu multa vreme in urma a casapit-o pe Regina Vrajitoare, decimandu-i toti discipolii pe parcurs. In clipa mortii, regina l-a blestemat pe Kaulder cu nemurirea, separandu-l pentru totdeauna de iubita lui sotie si de fiica lui.

Dupa ce a trait si timpuri moderne, el este ultimul ramas dintre cei ca el, iar vrajitoarele vor sa arunce Plaga Neagra pentru ca omenirea sa moara, inclusiv el. Inarmat numai cu o sabie, Kaulder trebuie sa le invinga.

Alaturi de Vin Diesel, din distributia "The Last Witch Hunter/ Ultimul Vanator de Vrajitoare" mai fac parte Rose Leslie, Ygritte din Game of Thrones, Elijah Wood si Michael Caine.
 
Regia ii apartine lui Breck Eisner, iar scenariul Cory Goodman si Matt Sazama." The Last Witch Hunter" (actiune, aventura, fantezie) a avut premiera in cinematografe pe 23 octombrie 2015.

 

gossip