gossip

Vin Diesel confirma partea a treia la Triple X


26/08/2015

Un vis mai vechi de-al lui Vin Diesel devine realitate - continuarea la Triple X exista. Filmarile incep in decembrie.

Starul a confirmat continuarea francizei cu o noua continuare, o a treia parte, filmarile urmand a incepe in decembrie. Prima locatie unde echipa va filma este Filipine. Vestea cea mare a fost daca de Vin Diesel pe contul sau de Instagram. De obicei ii place sa tina legatura cu fanii si sa ii anunte cele mai imbucuratoare vesti de cinema.

Lansat in 2002, Triple X a fost regizat de Rob Cohen, Vin Diesel a fost parte din distributie, iar filmul a avut un oarecare succes la public. El a urmat si The Fast and The Furious din 2001, in care Diesel jucase, iar publicul i-a urmarit activitatea mai departe. El a interpretat rolul unui sportiv entuziast care a fost recrutat sa lucreze ca spion pentru guvern.

Dupa criticile impartite, filmul a avut o continuare, fara Vin Diesel si Cohen, in 2005 cu Triple X State of the Union in care a jucat Ice Cube. Acest film nu a fost prea bine primit de critici si a cam ucis franciza la acel moment.

Dar Diesel a mers mai departe cu franciza Fast and the Furious, iar acum crede ca este momentul si al unui sequel Triple X care va fi altfel decat ce a fost vazut pana acum.

Si pana cand filmul va fi gata, Vin Diesel poate fi vazut in The Last Witch Hunter, in drama lui Ang Lee despre razboiul din Irak Billy Lynn’s Long Halftime Walk, dar si Furious 8 care va fi filmat anul viitor si lansat in 2017.

 

gossip