gossip

Vin Diesel vorbeste despre finalul francizei "Fast and Furious"?


28/09/2015

Cum multe lucruri s-au schimbat dupa moartea lui Paul Walker, Vin Diesel lasa de banuit din dezvaluirile sale ca franciza Fast and Furious se apropie de final.

La sfarsitul Furious 7, toate personajele au anuntat ca lucrurile se vor schimba mult in absenta lui Brian O'Connor. Acum, se pare ca franciza nu mai poate continua prea mult.

Un icon al acestei serii, Vin Diesel a facut o declaratie pe Facebook prin care indica faptul ca Fast &Furious se va termina dupa inca o trilogie.

"Universal merita aplauze. Cei de acolo au avut incredere in noi si au fost amabili. Ne-au fost ca o familie. Le-am promis celor de la studio ca vom face inca o trilogie pana la finalul acestei saga", scrie Diesel.

Actiunea din cel de-al optulea film al francizei se va desfasura la New York, in prima faza. Jason Statham - Deckard Shaw isi va face simtita prezenta.

Finalul acestei francize marcheaza si sfarsitul unei ere, dupa cum spun unele vorbe. Seria inceputa in 2001 a avut aparitii in forta in ultimii 15 ani. Cu numai trei filme ramase pana la marele final, fanii au incredere ca va urma si mai multa actiune, din care nu va lipsi Vin Diesel si echipa sa de soc. Urmatorul film Fast&Furious va avea premiera in cinematografe pe 14 aprilie 2017.

 

gossip