gossip

Virgil Iantu, Dana Rogoz si Serban Copot fac dublaj de voce in animatia "Blinky Bill: Koala cel poznas"


23/09/2015

"Blinky Bill: Koala cel poznas/ Blinky Bill the Movie " va ajunge in cinematohgrafe pe 2 octombrie. Dublajul in limba romana va fi realizat, printre altii, si de Virgil Iantu, Dana Rogoz si Serban Copot.
 

Dana Rogoz va fi mofturoasa Nusty. "Am un personaj foarte haios. Sunt prietena lui Blinky, Nutsy, adica sunt foarte nebunatica si cumva fitoasa. Dublajul este o experienta amuzanta, nu tocmai usoara si care iti ofera mari satisfactii la final, cand ajungi la cinema. Personajul scoate din tine lucruri de care nu credeai ca esti capabil", spune Dana.

Nutsy are o poveste destul de trista, insa viata ei se schimba in momentul in care il cunoaste pe Blinky Bill. O koala domesticita, Nutsy s-a obisnuit sa traiasca in captivitate. Dupa ce si-a pierdut parintii intr-un incendiu, micuta a fost salvata de oameni si crescuta la zoo. Este o printesa analitica, pragmatica si pretentioasa, care prefera sa fie ingrijita de cei din jur si nu are habar cum isi poate purta de grija singura.

Nutsy devine cea mai buna prietena a lui Blinky si il ajuta sa-si gaseasca tatal care a disparut in urma cu mult timp pe cand se afla intr-o misiune de explorare. Intr-o zi, micul Blinky da peste indicii despre locatia tatalui lui si hotaraste sa porneasca in cea mai mare si periculoasa aventura a vietii sale. De-a lungul drumului se va imprieteni cu cele mai neobisnuite personaje, printre care si cu Jacko, o soparla ametita si foarte energica.

Urmariti neincetat de o pisica salbatica razbunatoare, cei trei curajosi amici trebuie sa invete sa se ajute reciproc pentru a supravietui prin tinuturile necunoscute ale Australiei.Serban Copot, alias Hiena de la Animal X, va fi soparla din animatie pe nume Jako. Jacko este o soparla australiana cu guler careia ii place la nebunie sa se distreze, motiv pentru care este si un reputat comediant. Celebru pentru viteza cu care vorbeste, Jacko traieste pe o stanca in pustietate. Naiv din fire, el isi doreste cu disperare sa-si faca prieteni, iar visul sau va deveni realitate in momentul in care ii vor veni in ajutor Blinky si Nutsy.

Virgil Iantu ii va imprumuta vocea lui "Blinky Bill: Koala cel poznas". Blinky Bill este un koala cu multa imaginatie. Inima de aventurier, el viseaza sa plece din oraselul Green Patch si sa devina mare explorator, exact ca tatal sau. Domnul Bill a disparut cu ceva timp in urma, iar Blinky este singurul care crede ca acesta inca mai traieste.

Din distributia originala "Blinky Bill: Koala cel poznas/ Blinky Bill the Movie " fac parte actori precum Toni Colette (Beryl/Cheryl), Rufus Sewell (The Cat), Ryan Kwanten (Blinky Bill), Robin McLeavy (Nutsy), David Wenham (Jacko).

Animatia va avea premiera pe data de 2 octombrie si va fi distribuita in cinematografe de Freeman Entertainment.
 

gossip