gossip

Warner Bros. Pictures trece prin "Infernul lui Dante/Dante’s Inferno"


21/08/2015

Studiourile Warner Bros. lucreaza la o versiune cinematografica adaptata dupa opera celebra "Infernul lui Dante/Dante’s Inferno" de Dante Alighieri.

Warner Bros. si-a indreptat atentia spre poemul lui Dante din secolul 14 The Divine Comedy. Scenariul este scris de Dwain Worrell, care s-a ocupat si de filmul cu zombie si buget redus din 2010  Walking the Dead.

Poemul original, care incepe in weekend-ul de Paste pe la 1300, cand Dante incepe calatoria in lumea de dincolo. Poemul este impartit in 100 de canturi si trei mari parti: Infernul, Purgatoriul si Paradisul. Dante insusi este personajul principal care,  regasasit dupa moartea lui Beatrice, este salvat din mijlocul unei paduri de catre poetul Virgiliu. Acesta din urma il ghideaza pe Dante prin noua cercuri concentrice ale Iadului, dezvaluind diverse suferinte ale pacatosilor.

Noua versiune a Infernului lui Dante il va prezenta pe acesta calatorind prin noua cercuri ale Iadului pentru a salva femeia iubita.

La acest capitol, Warner Bros. are concurenta acerba. Studiourile Universal Pictures au planurile lor pentru un film Infernul lui Dante care va fi regizat de Fede Alvarez (Evil Dead). Versiunea Universal se bazeaza pe jocul online cu acelasi nume de la Electronic Arts. Desi actiunea are loc la inceputul secolului 14, versiunea de joc il prezinta pe Alighieri in rol de Cavaler Templier, iar misiunea sa este aceea de a-i salva sufletul lui Beatrice.
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip