gossip

Warner Bros. si Ben Affleck pregatesc trilogia "Batman"


11/08/2015

Warner Bros dezvolta trilogia Batman impreuna cu Ben Affleck si Geoff Johns de la DC Comics. Ben va fi si actor.

 

Warner Bros si DC au planuri mari pentru Batman al lui Ben Affleck. Actorul va regiza si va fi si actor in trilogia care va urma. Studiourile pregatesc aceasta serie independenta cu Dark Knight, pe care o considera un super deal. Povestea este centrata in jurul acestui personaj.

A fost ales Ben Affleck deoarece producatorii au ramas impresionati de performantele acestuia si de modul in care lucreaza impreuna, astfel ca Ben ar putea sta cu Batman inca 10 ani de acum incolo. El este, cu siguranta, adevaratul Batman.

Nu se stie la acest moment care dintre filme vor fi regizate de Ben si daca va face parte si din alte proiecte DC Comics. Dar ramane in carti.

Warner Bros are filme de lansat pana in 2020 - Wonder Woman, The Flash, Aquaman, Cyborg, Green Lantern, etc.

Ben Affleck mai regizeaza si proiectul Warner Bros. "Live by Night", in care joaca alaturi de Zoe Saldana, Sienna Miller si Elle Fanning. Filmul ar fi trebuit sa ajunga in cinematografe in octombrie 2016, dar studiourile au amanat pentru 2017.

Actorul mai este implicat si in "The Accountant", a carei lansare a fost decalata pentru 7 octombrie 2016. Desi nu au inceput filmarile pentru toate proiectele, aceasta este pentru a doua oara cand este amanata data de lansare a Live by NIght.
 

 

gossip