gossip

Will Smith revine pe ecrane in "Concussion"


1/09/2015

Will Smith va juca in drama "Concussion", in regia lui Peter Landesman, rolul unui doctor ce vine in ajutorul jucatorilor de fotbal american.

Filmul "Concussion" este o drama bazata pe incredibilul adevar din povestea David vs Goliat. Facem cunostinta cu imigrantul american Dr. Bennet Omalu, un medic specialist care descopera cat de mult sufera jucatorii de fotbal ameican din pricina loviturilor la cap pe care le primesc. El vrea ca adevarul sa iasa la iveala, sa le intinda acestora o mana de ajutor, dar si sa ii demaste pe cei care ascund acest lucru.

Odata intrat pe acest drum, doctorul isi pune viata in primejdie, mai ales ca infrunta una dintre cele mai puternice institutii din lume.

Jucatorii de fotbal american sufera traume cerebrale in urma loviturilor, astfel ca unii dintre acestia ajung sa duca o viata nefericita.

"Concussion" se bazeaza pe un articol aparut in revista GQ, editia americana, care a ajuns sa fie transformat intr-un scenariu, iar acum in film.

Matthew Willig, care apare si el in film, este familiarizat cu subiectul mai ales ca a petrecut 14 sezoane jucand in Liga nationala de Fotbal.

Pentru rolul sau din film, Alec Baldwin a discutat si a studiat cativa medici proeminenti din Pittsburgh.

Din distributie fac parte Will Smith, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alec Baldwin, Gugu Mbatha-Raw, Gugu Mbatha-Raw, Eddie Marsan, Matthew Willig.

Peter Landesman semneaza regia si scenariul pentru "Concussion".

Filmul va avea premiera in cinematografe in curand.

 

gossip