gossip

Willem Dafoe, Glenn Close si Noomi Rapace filmeaza in Romania "What happened to Monday"


25/09/2015

Actorii Willem Dafoe si Noomi Rapace filmeaza in aceasta perioada in Romania pentru pelicula "What happened to Monday" ce va fi lansata in cinematografe anul viitor.

Filmarile au inceput la Constanta, loc ce s-a transformat intr-un mic Hollywood, cu o armata de profesionisti ce filmeaza pelicula americana din care face parte si Glenn Close.

"What happened to Monday" este un SF de actiune ce prezinta povestea unei familii din viitor, cu sapte fete gemene. Potrivit legilor, parintii nu pot avea decat un singur copil, astfel ca ei trebuie sa caute o solutie pentru a le salva pe fete. Singura optiune este aceea ca fetele sa aiba o singura identitate.

Actorul Willem Dafoe nu este pentru prima data in tara noastra. El a mai filmat in urma cu sapte ani pentru un alt rol, iar atunci a avut ocazia sa viziteze mai multe locuri minunate.

Noomi Rapace face parte si din distributia Prometheus ce va ajunge in cinematografe peste doi ani. Ea este cea care joaca rolurile gemenelor, botezate de tatal lor dupa zilele saptamanii.

In perioada in care Noomi va filma in Romania, in tara va veni si Glenn Close pentru cateva cadre.

Filmarile pentru "What happened to Monday" vor avea loc si la Bucuresti. Pelicula este regizata de norvegianul Tommy Wirkola. Studiourile Castel Film se ocupa de filmarile de la noi. Pelicula va fi filmata integral in Romania.

Din distributia "What happened to Monday" mai fac parte Marwan Kenzari, Christian Rubeck si Pal Sverre Hagen.

 

Willem Dafoe

Noomi Rapace


 

gossip