gossip

"Zootopia/Zootropolis" - imagini si personaje


28/10/2015

"Zootopia/Zootropolis" prezinta aventurile perechii de prieteni formate din Judy Hoops, un iepuras, (Ginnifer Goodwin) si vulpoiul Nick Wilde (Jason Bateman).

Productia Walt Disney "Zootopia/Zootropolis"  este in regia lui Byron Howard si a lui Rich Moore (Wreck-It Ralph), iar co-regizor este Byron Howard (Tangled) de la Disney Animation. Este primul film Disney cu o distributie intergrala din animale.

Zootopia este un orasel al animalelor, in care intalnim vulpoiul ce vorbeste necontenit si foarte repede, si care este acuzat de o crima pe care nu a comis-o. Cinstitul iepuras Judy va face echipa cu Nick, dupa ce devin tintele unei conspiratii. Astfel se descopera ca dusmanii naturali pot deveni uneori chiar prieteni.

Cei doi trebuie sa il gaseasca pe sotul doamnei Otterton (voce Octavia Spencer). Seful departamentului de Politie Zootopia se numeste Bogo (voce Idris Elba). Idris isi va imprumuta vocea si in productia The Jungle Book regizata de Jon Favreau unde va fi Shere Khan, dar si in Finding Dory de la Disney/Pixar. Ambele productii vor ajunge in cinematografe anul viitor.

Primarul din Zootopia este Leodore Lionheart pentru care castigatorul unui Oscar - JK Simmons (Whiplash) si-a imprumutat vocea. Primarul este un nobil, dar si un politician tipic plin de sine. El sustine "In Zootopia, oricine poate fi orice".

Jenny Slate (Obvious Child) este secretara primarului Bellwether, o oita muncitoare si saritoare.



Nate Torrence (Star vs. The Forces of Evil) este Benjamin Clawhauser, angajat in departamentul de politie din Zootopia. El are o pasiune pentru gogosi si vedete.



Tommy Lister (The Fifth Element, The Dark Knight) este Finnick, o vulpe mica si cetatean al orasului. Este mic dar are o vocea mare si rasunatoare.



Raymond Persi, artist Disney, este Flash - cel mai rapid lenes din Zootopia.



Bonnie Hunt (Toy Story 3) si Don Lake (vechi colaborator al lui Hunt la Return to Me si The Bonnie Hunt Show) sunt Bonnie si Stu Hopps, parintii lui Judy. Sunt casatoriti de multa vreme, cultiva morcovi si au impreuna 275 copii-iepurasi.



Alan Tudyk (Firefly, Con Man) este Duke Weaselton, un escroc. Numele este inspirat de Tudyk din Frozen.



Tommy Chong (Up in Smoke) este iacul Yax, un receptioner la un centru de tratament ZEN in Zootopia. El este mai mult un antrenor emotional.



Jinnifer Goodwin este cunoscuta publicului in urma rolului din "Once Upon a Time" de la ABC, iar Bateman, desi nu mai are nevoie de prezentare, a aparut in "This Is Where I Leave You" si Horrible Bosses 2", printre multe altele.

Nick Wilde si Judy Hopps

D-na Otterton

Bogo

Primarul Leodore Lionheart


Animatia Walt Disney "Zootopia/Zootropolis" va fi lansata in cinematografe pe data de 4 martie 2016, distribuita de Forum Film.


 

gossip