interviu

Ben Stiller: "The Watch o sa fie foarte amuzant, pentru ca nu ne propunem sa le tinem morala fanilor, ci doar sa ii distram la maxim"


21/08/2012

Trei dintre cei mai tari actori de comedie de la Hollywood se reunesc in "The Watch/Extra paza-n cartier". Ben Stiller, Vince Vaughn si Jonah Hill se transforma in trei paznici care incearca sa isi salveze cartierul de o invazie a extraterestrilor. Ben Stiller, unul dintre cei mai influenti oameni de la Hollywood si care a lansat o serie de comedii de succes ca Meet the Parent, Zoolander sau Night At a Museum, le promite fanilor o distractie pe cinste cu filmul "Extra paza-n cartier", o comedie SF cu totul deosebita.

Personajul tau nu este unul foarte complex. Este placut sa joci un personaj simplu, dar plin de umor?

Ben Stiller: Cred ca de la inceput toate personajele au o structura a lor, sunt niste oameni simpli, care ajung intr-o situatie exceptionala. Nu ne-am propus ca prin ele sa educam publicul intr-un fel sau sa le oferim vreo lectie de morala, ci doar sa ii distram la maxim.

Care este dinamica relatiei intre personaje?

Ben Stiler
: Exista o conexiune emotionala intre ei, tot timpul umbla impreuna, asa ca se ataseaza unii de ceilalti.Personajul tau are un stil care aduce aminte de Tom Cruise, mai ales intr-o scena in care alergi. Ai vrut de la inceput sa fie scena respectiva in film?

Ben Stiller: Cred ca alergatul lui Tom Cruise are un impact urias asupra lumii (rade). Sa fim seriosi, in cultura populara, Tom Cruise este mai mult decat o vedeta. Evan, personajul meu este un fan al lui Cruise, asa ca atunci cand este nevoit sa alerge dupa extraterestri, e momentul lui de glorie si apeleaza la alergatul in stilul Tom Cruise.


Acesta este al treilea film in care joci alaturi de Vince Vaughn. A fost mai usoara colaborarea la The Watch?

Ben Stiller: Ador sa lucrez cu oamenii astia. Imi plac oamenii amuzanti si care te fac sa razi cu lacrimi. Eu si Vince am avut dintotdeauna o relatie buna si imi place sa joc alaturi de el. Nu mai jucasem impreuna de ceva timp, asa ca revenirea pe marile ecrane a fost de exceptie.Extraterestrii din film par mai naturali si mai putin creati pe calculator. Cum au fost realizati?


Ben Stiller: Am folosit CGI in cateva momente, dar in rest am folosit un model hibrid, un cascador era imbracat in costum si i se prelucrau digital miscarile. Nu am vrut sa ii realizam in totalitate pe calculator pentru a fi cat mai autentici.

Cred ca e cea mai tare slujba, sa faci oamenii sa razi in timp ce alergi dupa extraterestri....

Ben Stiller: Acest film este in mod evident o comedie, dar are momente foarte tari de actiune, insa credibile. Extraterestri sunt credibili, suficient de mult incat sa te simti bine la vizionarea acestui film. Mai ales spre final, am incercat sa oferim momente de comedie pe care fanii sa nu le uite prea usor.

Din 24 august, puteti urmari comedia Extra paza-n cartier si la CinemaPRO.

Sursa: screencrave.com

Galerie foto

interviu