interviu

Billy Crystal: "Parental Guidance e un film care va emotiona toate generatiile, insa si o comedie pe cinste"


1/01/2013

Billy Crystal si Bette Midler aduc pe marile ecrane o comedie pentru toate varstele in Parental Guidance/Parinti versus bunici, un film regizat de Andy Fickman. Billy Crystal, gaza premiilor Oscar de 9 ori in istorie, a fost cucerit de film din cauza umorului, a mesajului emotionant si a faptului ca se adreseaza tuturor generatiilor. Ba mai mult, actorul sustine ca l-a ajutat mult propria sa experienta de viata, fiind bunicul a 6 nepoti.

Billy Crystal:



Ce te-a atras cel mai mult la acest film?



Billy Crystal: Faptul ca este real, o poveste care se intampla in realitate, toti ne trezim cu acest conflict intre generatii. Plus ca avem o distributie de zile mari, de care oamenii sunt indragostiti.

Esti foarte bun prieten cu Bette Midler. Cum v-ati inteles pe platouri?


Billy Crystal: E ciudat, ne stim de 30 de ani, dar jucam pentru prima data impreuna pe marile ecrane. Cred ca a venit vremrea sa impartim responsabilitatea si sa jucam impreuna. Bette este o profesionista fara egal. Dar in acelasi timp extrem de amuzanta si simpatica, o actrita care da orice pentru ca fiecare scena sa iasa bine.

O sa si cantati in acest film..

Billy Crystal: Da, cantam pentru cei mici.In timpul filmarilor cantam ca sa ii distram pe cei mici ca se plictiseau si trebuia sa ii tinem in priza.

A contat experienta ta de viata in acest film?


Billy Crystal: Am 6 nepoti, asa ca stiu foarte bine ce inseamna sa fii bunic, intr-un fel acest film reflecta si o parte din aventurile mele de bunic.


Cum a fost colaborarea cu regizorul Andy Fickman?

Billy Crystal: E un om extraordinar, bun la suflet si care stie cum sa lucreze cu copiii. Am fost norocosi sa il avem pe el aici.


Din 4 ianuarie puteti urmari Parental Guidance si la CinemaPRO.




interviu