interviu

Bruce Willis: Chiar mi-a fost un pic teama de entuziasmul pe care toata lumea l-a avut pe platourile de filmare "RED 2"


31/07/2013

Bruce Willis revine de vineri pe ecrane in Greu de pensionat 2, in care dovedeste, alaturi de colegii sai trecuti de prima tinerete, ca varsta nu te impiedica sa provoci prapad pe ecran.Expansiva brigada din prima parte a seriei, alcatuita din Bruce Willis, Mary Louise Parker, John Makovich si Helen Mirren, este acum completata cu aparitiile senzationale ale maestrului Anthony Hopkins si ale seducatoarei Catherine Zeta-Jones.

Iata in interviul de mai jos ce a insemnat pentru Willis revenirea la rolul lui Bruce si cum a fost pentru Anthony Hopkins intreaga experienta "Greu de pensionat 2".
 
 
Spune-mi cum a fost sa te alaturi echipei acestui film, pentru ca imi imaginez ca in acest punct al carierei iti permiti sa alegi rolurile pe care doresti sa le interpretezi?
 
 
Anthony Hopkins:Am vazut primul "Greu de pensionat" si sunt fan  Bruce Willis de foarte multi ani. Am auzit doar despre rol  , nici nu am citit scenariu si am spus agentiei direct da, trimiteti-mi scenariul.Mi-a placut sa fac asta , am fost incantat. Nu se intampla de multe ori sa prind astfel de roluri,de actiune , deci a fost un bonus pentru mine.
 
 
Si cum a fost pentru tine, Bruce?
 
Bruce Willis: Am fost cu totii incredibili de incantati ca Tony o sa fie in film si ca o sa am scene cu el a fost cireasa de pe tort.Au fost scene minunate si am avut ocazia sa ne prostim un pic. Cu ajutorul generozitati studioului, regizorului si a colegilor  am reusit sa facem un schimb de scene gen:"Nu , fa tu scena asta , chiar e pentru tine" si astfel toata lumea a avut o contributie.O contributie mare.
 
 
Cand te uiti la film pare unul de camaraderie, totul pare distractiv. Cum a fost pe platourile de filmare?
 
Anthony Hopkins: A fost incredibil.
 
Bruce Willis: Toti au fost geniali. Chiar mi-a fost un pic teama de entuziasmul pe care toata lumea l-a avut pe platourile de filmare.A fost atat de distractiv si sa lucrezi cu fetele, cu baietii. A fost minunat sa lucrez din nou cu John cu Mary Louise Parker. Ma face sa rad atat de tare ...si eu pe ea. A fost distractiv in fiecare zi,nu?
 
Anthony Hopkins: Incepand de sus, de la regizor , care este seful la care simti ca stie ce face si este increzator, vezila restul de echipa si mai ales la Mary Louise Parker ca face aceelasi lucru. Face totul cu atat de multa usurinta si umilitate , maxim 2-3 duble pentru scene, este relaxata si gaseste ceva amuzant in orice. Iar daca tu iti vezi regizorul si colegii ca sunt asa te simti liber oarecum , fiecare zi la munca devine o placere. te bagi in pat seara si abia astepti sa e trezesti sa o iei de la capat.
 
 
Bruce Willis: Ai spus-o minunat.
 
 
Ai facut multe filme de actiune , insa se spune ca e mult mai grea partea de comedie.Ti-a fost greu sa gasesti un echilibru intre cele doua?
 
Bruce Willis: Nu a fost greu, dar a fost o provocare.Toti ne-am stiut glumele, am fost in pasa de "fi amuzant " mai ales la limbajul corpului. E o provocare.Esti pe platoul de filmare alaturi de atat de mult talent pur.
 
 
Presupun ca au fost si scene in care a fost un haos din cauza faptului ca radeati prea mult.
 
 
Bruce Willis: Da, da, Tony la aeroport in Londra e una dintre ele, o sa vedeti. Suntem cu totii atat de prinsi in ceea ce facem, cu o sa facem scena, cum o sa imi iasa si apoi vezi ca se intampla chestii de-a dreptul socante si amuzante, este atat de greu sa incerci sa te abtii. 
 
 
Cu o distributie de exceptie si actiune cat sa-ti taie respiratia, filmul Greu de pensionat 2 ajunge t din 2 august, in premiera la CinemaPRO
 
 
 
 
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu