interviu

Bruce Willis: "Looper este un film uluitor si a fost foarte bizar sa-l vad pe Joseph Gordon-Levitt cat de bine mi-a preluat gesturile si mimica"


2/10/2012

In SF-ul de actiune Looper: Asasin in viitor calatoria in timp exista, dar este ilegala si deci disponibila numai pe piata neagra. Atunci cand mafia vrea sa scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani inapoi in timp unde un ucigas platit, asa cum este si Joe (Joseph Gordon-Levitt) - asteapta sa lichideze tinta. Joe castiga bine si viata lui pare sa fie foarte buna pana cand mafia decide sa inchida cercul si sa scape de ucigas asa ca il trimit inapoi in timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis) . Bruce Willis a marturisit ca acest film a fost o experienta neobisnuita, a fost foarte impresionat de performanta lui Gordon-Levitt, care a reusit sa il recreeze la tinerete intr-un mod uimitor.

no title

Looper este un film foarte complex. Ce te-a atras cel mai mult la acest film?


Bruce Willis: Ideea in sine este complexa, dar fascinanta. Plus termneul de looper mi se pare interesant. Apari in fiecare zi la munca si brusc, iti apare versiunea ta batrana in fata ochilor, iar tu esti obligat sa-l ucizi. Si totusi, il lasi sa scape. In mod normal, in acest viitor looperii trebuie sa ucida tintele, indiferent cine sunt ele.

Fara sa ne dai foarte multe detalii, personajul tau este motivat de cat de rau merg lucrurile in viitor...

Bruce Willis: Da, totul se afla sub controlul unui individ numit The Rainmaker. El organizeaza executii in masa si tine un regim al terorii. Dar personajul meu stie unde traieste The Rainmaker in trecut, cand exista versiunea tanara a lui Joe. Cand ma intorc in timp, vin cu misiunea de a-l opri pe Rainmaker si sa schimb viitorul. Sigur, nimic nu e atat de simplu pe cat pare.


In film, Joseph Gordon-Levitt este versiunea ta mai tanara, iar specialistii de la machiaj au reusit un lucru senzational si va asemanati foarte mult. Cat de ciudat a fost sa te filmati scenele fata in fata?

Bruce Willis: Da, categoric m-am simtit ciudat. Intr-una dintre scene eu si Joe stam la masa, unul in fata celuilalt. Eu trebuia sa-mi spun replicile si sa-mi joc rolul, dar de fapt stateam si ma uitam la mine insumi, si era atat de ciudat. Este foarte bizar sa vezi pe cineva care seamana atat de bine cu tine, cand erai mai tanar. Oricum, el este un actor grozav, sunt uimit de ce a reusit sa faca in acest film. Mi-a preluat modul de a vorbi, iar asta era foarte ciudat si foarte interesant in acelasi timp.

Cat de dificil ti s-a parut acest rol, avand in vederea dinamica si complexitatea povestii?

Bruce Willis: Este un scenariu foarte inteligent, pe care l-am iubit din prima si m-a convins sa joc in el. Nu l-am comparat cu nimic, Looper este un film SF senzational si uluitor. Singurul mod in care am comparat filmul a fost experienta anterioara din alte filme SF in care am mai jucat. Ne-am axat mult pe ideea ca eu si Joseph suntem aceeasi persoana, cel mai greu aspect al filmului.

Ce anume te-a emotionat cel mai mult la Looper?


Bruce Willis: In timp ce filmam nu m-am gandit niciodata ca fac ceva gresit ca personaj, nu am condamnat personajul meu pentru lucrurile pe care le face. Pur si simplu eram prins in ce teluri avea Joe si nu m-a impresionat faptul ca ranea oameni. Dar dupa ce am vazut filmul, am fost emotionat de unele actiuni facute pentru a servi acele teluri marete.

Din 5 octombrie, puteti urmari Looper: Asasin in viitor si la CinemaPRO.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu