interviu

Cameron Diaz, despre "Sex Tape": "Tot filmul este o mare scena de dragoste"


4/07/2014


In curand si pe marile noastre ecran, filmul "Sex Tape", in care joaca Jason Segel si Cameron Diaz", a facut deja valuri printre fani.


Unul dintre motive este faptul ca actrita de 41 de ani a acceptat sa joace pentru prima oara in cariera cateva scene nud.

Frumoasa Cameron Diaz nu face insa mare caz pe aceasta tema, marturisind ca scenele din dormitor nu au fost decat o parte, ca oricare alta, a slujbei sale.

"Intregul film este o scena de dragoste intre personaje. Echipa de filmare a fost senzationala si plina de respect. Noi doar spunem o poveste amuzanta".

Comedia este despre un cuplu care crede ca ar fi o ideea buna sa testeze toate pozitile erotice si sa inregistreze totul pe o caseta video. Problema e ca aceasta din urma dispare!

Actorul care joaca rolul sotului este Jason Segel, care a mai fost iubitul lui Diaz in comedia "Bad Teacher". "Am atata incredere in Jason. Ne acoperim unul pe altul si ne completam foarte bine. Oricum, nu se putea altfel. Zilele noastre erau ceva de genul: <Fundul meu va fi pe fata ta, iar dotarile tale vor fi in fata ochilor mei!>".

Pana la urma, Cameron Diaz a savurat timpul petrecut cu Segel in pat. "Cateodata, ma opresc in timpul unei scene si intreb: <Toata lumea, atentie la mine! Voi realizati ca suntem platiti sa facem asta?>. Ne-am distrat atat de tare, am ras pana n-am mai putut, asa ca nu pot sa nu fiu recunoscatoare pentru slujba pe care o am. Suntem platiti sa fim idioti toata ziulica si sa spunem o poveste tare draguta in acelasi timp".

Pentru a se asigura ca nu arata prea mult, diva a dezvaluit si unele trucuri se care folosesc in filme. "Le numim accesorii pentru decenta. Niste banda adeziva dubla poate fi singurul impediment ca o lumea intreaga sa iti vada nurii".
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu