interviu

Channing Tatum:Este o nebunie sa te gandesti ca cineva care nu a fost niciodata macar la vanatoare sa fie acum obligat sa ridice o arma pentru a se apara


17/07/2013

 
In productia "White House Down: Alerta de grad zero veti urmari aventurile politistului John Cale, interpretat de Channing Tatum, care vrea sa se angajeze in Secret Service, pentru a-l proteja pe presedintele american, James Sawyer, interpretat de Jamie Foxx. 
Insa nu este acceptat. Nevrand sa o supere cu aceasta veste rea, el o invita pe fiica lui intr-o vizita la Casa Alba. Chiar in timpul turului de vizitare, Casa Alba este luata cu asalt de un grup paramilitar inarmat pana in dinti.
 
In aceste momente Cale are sansa sa devina erou, mai ales in fata fetitei lui cu care nu are o relatie extraordinara.
 
Channing Tatum il interpreteaza pe John Cale si este in prezent unul dintre cei mai cautati actori titulari de la Hollywood.
 
Actor premiat cu Oscar si un artist muzical premiat cu Grammy, Jamie Foxx (presedintele James Sawyer) este unul dintre interpretii de elita, extrem de versatili ai Hollywood-ului. De curand, Foxx a interpretat rolul principal din apreciatul film al lui Quentin Tarantino, Django Unchained, alaturi de Leonardo Di Caprio, Christoph Waltz si Samuel L. Jackson.
 
 
Pentru a afla mai multe detalii despre noua productie "White House Down" , Channing Tatum si Jamie Foxx ne raspund la cateva intrebari.
 
 
Channing,ce te-a determinat sa alegi rolul din White House Down?
 
Channing Tatum: Cele mai multe filme de acest gen au ca subiect principal un conflict intre alte tari si America, insa in acesta inamicul vine din interior.Jamie Foxx(Presedintele S.U.A) este un om inteligent ,puternic si rau spre deosebire de Presedintele Obama, care cred ca este un tip destul de amuzant cand nu incearca sa mentina economia noastra.(rade)
 
 
Filmul este intr-adevar de actiune pura insa exista si o poveste de prietenie.Ne puteti spune ceva despre prietenia dintre Presedinte si acest agent al Serviciilor Secrete?
 
 
Channing Tatum:  Cred ca acesti oameni nu ar fi petrecut timp impreuna sau sa aiba aceelasi cerc de prieteni s probabil ca vad lumea diferit din cauza experientelor pe care le-au avut, dar acum traiesc impreuna aceasta experienta si invata mult unul de la celalalt.
 
 
Jamie , acest Presedinte este atat de inteliget incat trebuie sa fie bazat pe Presedintele Obama.Exista cumva asemanari?
 
Jamie Foxx: Este doar un film, nu este o poveste a Presedintelui Obama. Exista insa cateva momente,dar acestea sunt doar pentru amuzament.S-a incercat in acest film expunerea a doua puncte de vedere:cea a Presedintelui , un om inteligent si puternic ce doreste sa indeplineasca cat mai multe lucruri in mandatul lui , iar apoi este partea  lui Cale care gandeste ca un soldat ,iar fiica sa a fost implicata in tot acest conflict si se pot urmari reactiile lui.
 
 
Personajul lui Channing Tatum este acolo sa te protejeze, dar totodata sunteti implicati impreuna  si invatati unul de la celalalt. Ne puteti spune ceva despre situatiile acesta?
 
Channing Tatum: Inainte de toate noi am discutat foarte mult despre fiecare personaj in parte,de unde vin,ce fac si cum gandesc. Este o nebunie sa te gandesti ca cineva care nu a fost niciodata macar  la vanatoare sa fie acum obligat sa ridice o arma pentru a se apara.Si apoi este personajul meu, care cu siguranta nu are  nici o problema cu asta ,insa poate ca judeca putin  oamenii inteligenti spuperiori lui.Asa ca incercam doar sa ne intalnim la jumatatea drumului ca si personaje.
 
 
Acesta este un film mare si complicat.Spuneti-ne care este diferenta intre acest proiect si cele pe care le-ati avut pana acum?
 
 
Jamie Foxx: Cred ca fiecarui film se rezuma totul la regizor. El da indicatiile ,iar noi le urmam cu strictete pentru ca este viziunea lui.
 
 
A existat cumva o competitie intre voi la filmari?
 
 
Channing Tatum: In nici un caz. Exista un scenariu si il urmam.Nu e ca si cum am putea spune" Hey,  si eu vreau sa sar  pe geamul pe care tocmai a sarit Jamie". In nici un caz...
 
 
Carierele voastre sunt intr-o completa ascensiune. Cum va simtiti in aceasta postura?
 
 
Jamie Foxx: Eu sunt socat, acum cativa ani nu stiam care mi-e rostul si incotro sa o iau.Acum insa totul pare ca e pe fagasul cel bun, am schimbat partea manageriala si am acum ocazia sa lucrez cu oameni incredibili ca Channing.Deci totul e minunat.
 
Exista un secret pentru a avea o performanta buna intr-un film?
 
Jamie Foxx: Cred ca este vorba despre oportunitatea. Ca actor speri sa ai oportunitatea sa ai un rol care sa starneasca interesul oamenilor.In spatele acestui lucru este succesul.
 
 
 
 
Pentru o zi in care vreti sa va deconectati de la problemele cotidiene sunteti asteptati la White House Down: Alerta de grad zero.
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu