interviu

Channing Tatum: Lucrand pentru 22 Jump Street cu aceeasi echipa, aceeasi regizori si scenaristi treaba se simplifica pentru ca toti dorim sa facem ceva mai bun decat ceea ce am facut deja


11/06/2014

Continuarea lui 21 Jump Street, lungmetrajul inspirat din serialul politist cu acelasi nume ce a rulat intre 1987 si 1991.In 22 Jump Steet, ofiterii de politie Schmidt (Hill) si Jenko (Tatum) actioneaza din nou sub acoperire de aceasta data la facultate. insa, atunci cand Jenko se simte tot mai atras de spiritul de competitie si adrenalina al echipei de fotbal american, iar Schmidt se instaleaza tot mai confortabil in boemul grup de artisti al facultatii, parteneriatul lor incepe sa scartaie. Pentru a reusi sa rezolve cazul ce le-a fost repartizat, cei doi trebuie acum sa realizeze cum pot avea o relatie matura, din care sa lipseasca rabufnirile adolescentine.

Channing Tatum lucreaza in lumea cinematografiei din 2000 si s-a facut cunoscut in special pentru rolurile din Step Up, G.I. Joe: The Rise of Cobra , Dear John, The Vow , 21 Jump Street si Magic Mike . Insa  actorul nu s-a oprit aici revenit cu 22 Jump Street, rol in care promite ca o sa fie cel putin la fel de bun ca cel din 21 Jump Street. Deasemenea Tatum are si proiecte viitoare care te vor face cu siguranta sa-l placi si mai mult. In urmatorii ani urmeaza sa-l vedem si in Jupiter Ascending ,Magic Mike 2 sau  X-Men: Apocalypse,  unde acesta a primit mult doritul rol al lui Gambit.
 
 
Dar pana la acele proiecte, trebuie sa aflam mai multe despre 22 Jump Street chiar de la Channing Tatum.
 
 
Hai sa vorbim despre asteptari, primul film a iesit , a fost genial si incredibil de amuzant. Acum toata lumea are cel putin aceeleasi asteptari.
 
Channing Tatum: Aceasta idee a filmului a fost expoloatata deja,fiind inainte de primul film un serial de televiziune. Si cand am lucrat la primul film emotiile au fost la fel de mari deoarece nu stiam daca o sa prinda sau nu. Lucrand pentru 22 Jump Street  cu aceeasi echipa, aceeasi regizori si scenaristi treaba se simplifica pentru ca toti dorim sa facem ceva mai bun decat ceea ce am facut deja, cred ca este la fel pentru toata lumea.
 
 
 
La sfarsitul primului film s-a discutat despre ideea de a merge la colegiu. Schmidt a fost extrem de incantat pe cand Jenko nu chiar. Unde duce acest aspect?
 
Channing Tatum: Exact la inceputul celui de-al doilea film(rade).
 
 
Insa de ce nu este incantat de colegiu?
 
Channing Tatum: Este vorba despre aceelasi lucru. Colegiu este o extensie a facultatii si este evident ca la un moment dat Jenko o sa fie obligat sa citeasca, iar el uraste treaba asta (rade)
 
 
 
Ce ne poti spune despre cea de-a doua colaborare cu cu Chris si Phill(cei doi regizorii)?
 
 
Channing Tatum: Sunt incredibili. Stii cum pare, ca si cand ei vin dintr-o lume animata si este aproape dureros pentru ei. "Abia astept sa ajung acolo si sa editez asta" sunt chestii pe care le auzi constant pe platourile de filmare. Aesta este al doilea film pentru ei si sunt mult mai confortabili acum. Tot ceea ce pot sa spun este ca a fost o placere sa lucrez cu ei, au o viziune unica, motiv pentru care filmul este asa cum este si ca sunt incredibili de amuzanti.
 
 
Despre colaborerea cu Ice Cube? Este deasemenea a doua colaborare?
 
Channing Tatum:  Venea in fiecare zi la filmari spunand “Yay yay!” si asta cu siguranta ne-a facut zilele mai frumoase. Este un om inteligent si mi-ar placea sa ii ascult toate opiniile, despre orice. 
 
 
 
Filmul acesta se numeste 22 Jump Street. Asta inseamna ca voi chiar v-ati mutat sediul vis-a-vis?
 
 
Channing Tatum: Fara sa dezvalui prea multe o sa spun ca da, bineinteles, pentru ca inca o data noi stricam lucrurile.
 
 
 
Sunt foarte multe scene in care joci fotbal. Te-ai pregatit pentru asta?
 
 
Channing Tatum: Nu, intr-un mod ciudat chiar nu m-am pregatit pentru asta. Mi-am ranit ambele picioare, chiar daca nu am facut mare lucru. Nu era un film care sa se baeze pe asta, asa ca am facut suficient cat sa fie credibil. Am facut inainte aproape 10 ani de fotbal , deci zic eu ca a fost suficient.
 
 
Sa ne asteptam si la  a treia parte?
 
 
Channing Tatum: Stii deja raspunsul la asta.
 
 
Dn 13 iunie puteti viziona 22 Jump Street: O alta adresa de pomina la CinemaPRO.
 
 
 
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu