interviu

Channing Tatum: "Nu m-am ferit sa recunosc ca am lucrat ca stripper, iar Magic Mike aduce din atmosfera salbatica a acestei lumi, in care te simti ca un star rock"


31/07/2012

Magic Mike/Mike Meseriasu' este cel mai asteptat film al verii, in special de catre publicul feminin. In comedia cu stripperi inspirata de experienta de viata a lui Channing Tatum, protagonistul filmului, cei mai sexy actori ai momentului se dezbraca fara nici o jena. Channing Tatum, Matthew McConaughey, Matt Bomer, Joe Manganiello si Alex Pettyfer sunt cei cinci stripperi care le vor face pe femei sa transpire in fata marilor ecrane. Channing Tatum a povestit cat de mult l-a ajutat propria experienta de stripper in acest rol si de ce filmul lui Steven Soderbergh nu este doar o comedie fara perdea.

Channing Tatum:

Ideea de a face un film despre stripperi masculini a intrigat pe toata lumea de la inceput. Cum s-a ajuns la acest proiect si ce l-a convins pe Soderbergh sa se ocupe de filmari?

Channing Tatum
: Eu nu m-am sfiit niciodata sa recunosc ca in tinerete, cand aveam 18-19 ani lucram ca stripper. Ma gandeam sa creez si o poveste, pentru ca de fiecare data cand aduceam in discutie acest subiect, toti erau interesati si putin uimiti. Apoi, am citit intr-un articol despre trecutul meu ca stripper si Soderbergh era intrebat daca ar face un film despre acest subiect. Dupa ce am auzit ca ar fi de acord, m-am gandit imediat sa ii propun un astfel de proiect. L-am sunat si i-am povestit, iar el a spus foarte serios ca e de acord. Am iesit la un hotdog, iar el mi-a propus sa facem filmul asta, eu sa joc in el sa-l regizeze.Desi nu este bazat chiar pe fapte reale, este inspirat din experienta ta ca stripper?


Channing Tatum: Da. Atmosfera si energie pe care am vrut sa le redau pe ecrane este identica. Chiar daca ai un plan de viitor, te gandesti la urmatorul salariu, cum iti platesti facturile si tot asa. Personajele nu sunt reale, nici macar al meu, dar lumea si atmosfera sunt reale. Cand aveam 18 ani imi cautam de lucru si mi s-a propus asa ceva. Am zis da. Faceam 600 de dolari pe saptamana si ma distram, desi sa porti chiloti tanga poate fi usor umilitor. Insa, ne distram la nebunie, era o perioada salbatica, eram ca niste staruri rock.


Dupa ce ai lucrat cu Soderbergh la Haywire, cum a fost colaborarea cu el la Magic Mike?


Channing Tatum: Din punctul meu de vedere, n-am lucrat niciodata mai bine decat cand am lucrat cu Steven. El mi-a dat incredere in mine si m-a incurajat. Este foarte inteligent si reuseste mereu sa scoata ce e mai bun in tine.

\


Matthew McConaughey este absolut bestial in rolul lui Dallas. Cum a fost sa lucrezi alaturi de el?

Channing Tatum
: Este foarte tare, e un om inteligen si care stie sa vorbeasca cu absolut oricine. E un adevarat entertainer, stie sa se distreze si sa creeze atmosfera. Daca si-ar fi dorit, ar fi fost un stripper bun (rade).Distributia din Magic Mike este sclipitoare. Cred ca v-ati distrat de minune la filmari.


Channing Tatum
: O, n-ai idee cat de mult ne-am distrat.Toti sunt niste profesionisti, dar in acelsi timp au reusit sa creeze o atmosfera nemaipomenita. Joe Manganiello este nebun, dar in sensul bun, Matt Bomer este un adevarat profesionist. M-am bucurat enorm sa fac parte din aceasta distributie.

Din 3 august puteti viziona Mike Meseriasu' si la CinemaPRO.

interviu