interviu

Charlie Day: Personajul meu din Pacific Rim este cumva bazat pe aceasta iubire pe care Guillermo del Toro o are pentru monstri


10/07/2013

Charlie Day actor, producator si scenarist este cunoscut pentru rolurile sale din" It's Always Sunny in Philadelphia" unde joaca alaturi de Danny de Vito si "Horrible Bosses" unde a jucat alaturi de Jason Bateman,Kevin Spacey si Jennifer Aniston.  In "Cercul de Foc "actorul interpreteaza rolul lui Newt Geiszler , un om de stiinta atat de obsedat de Kaiju incat de multe ori uita de propria siguranta pentru a afla unde  sunt si cum functioneaza monstrii giganti.
 
Charlie , cum a fost sa treci de la a interpreta un baietel-barbat in "It's Always Sunny in Philadelphia"  la a interpreta un om de stiinta in Cercul de Foc?
 
 
CHARLIE DAY: Ei bine, cred ca era timpul sa devin barbat(rade) si cred ca si in Newt exista un mic baietel. Deasemenea si in Guillermo (del Toro) exista un micut baietel, este entuziasmat orice ar face asa ca personajul meu cumva bazat pe aceasta iubire pe care Guillermo o are pentru monstrii .Asa ca se pare ca din nou sunt un baietel-barbat. Nu am facut inca legatura intre cele doua personaje. Pentru mine sunt total diferite.Stiti voi, unul poate citi macar.
 
 
 
Guillermo a spus ca esti faimos pentru faptul ca interpretezi personaje stupide asa ca el a vrut ca de data aceasta tu sa joci rolul unui inteligent. Crezi ca este adevarat?
 
CHARLIE DAY: Cu siguranta acele roluri m-au facut cunoscut. Nu am fost prea cunoscut cand l-am interpretat pe Mikey Boscorelli din "Third Watch", dar, da, Charlie Kelly din "It’s Always Sunny in Philadelphia" este un tip incredibil de stupid si Dale Arbison din Horrible Bosses nu este nici el departe. Cred ca acum oamenii o sa intre in cinema sceptici cand o sa ma vada pe mine interpretand rolul unui om de stiinta. Dar Charlie Day scrie toate textele pentru Charlie Kelly asa ca o sa-l vedeti mai mult pe acest tip decat pe cel care apare in "It’s Always Sunny in Philadelphia".
 
 
 
Cercul de foc este pentru tine singurul film de actiune-anime in care apari. Personajul tau este foarte intens atat vizual dar si ca interpretare.Ne poti spune cum ai ajuns la sensibilitatea necesara pentru a interpreta rolul?
 
CHARLIE DAY: Cred ca sunt intens ca persoana pentru ca nu mi-am dat seama ca asa interpretez, insa colegii mereu imi spuneau. Nu stiu de unde vine. Cred ca unele scene se filmeaza cu mai multa usurinta decat altele si acest lucru te obliga oarecum sa faci si mai mult.
 
 
 
Guillermo a spus ca ar dori ca personajul tau sa fie un pic rock'n roll.Cum ai reusit sa aduci aceasta latura personajului?
 
CHARLIE DAY: Cred ca a fost o lupta interioara pentru el pentru ca el vrea sa fie un pic rock'n roll(rade). Inainte sa incepem filmarile mi-a spus care era conceptul initial al filmului ,ca parintii mei erau oamenii de stiinta si ca ei au creat tehnologia Jaeger.Si pornid de la asta m-am gandit ca oamenii acestia nicidata nu primesc atentie si nici o bataie pe umar si ca este o mica revolta a lui Guillermo(rade).  A fost o calatorie frumoasa pentru personaj.
 
 
Din 12 iulie Charlie Day este Newt  Geiszler in Cercul de foc 3D.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu