interviu

Chris Hemsworth: "Pentru The Avengers, am apelat la experienta lui Robert Downey Jr, care este un tip extraordinar, iar filmul va fi o bijuterie"


2/05/2012

Anul trecut, Chris Hemsworth a trecut de la statutul de anonim la statutul de star la Hollywood. Dupa mai multe incercari, australianul a dat lovitura cu Thor, unul dintre eroii Marvel mai putin celebri, dar care a reusit sa ii ia fata mai cunoscutului Captain America. Dupa ce a facut incasari spectaculoase si a cucerit criticii, Thor si-a castigat locul in echipa super eroilor The Avengers. Chris Hemsworth face acum parte din trupa de soc a super eroilor Marvel in The Avengers/Razbunatorii 3D, cel mai ambitios film cu super eroi, care i-a dat pe spate pe critici si promite sa ii uluiasca pe fani.

Chris Hemsworth:


Ne poti spune de ce se intoarce Thor inapoi pe Pamant?


Chris Hemsworth: In mare parte, se intoarce pentru ca Odin a apelat la niste forte intunecate din univers, iar pretul e foarte mare. Dar in acelasi timp se intoarce si pentru a-l infrunta pe Loki, care incearca sa conduca Terra. E un pic haotic, el revine si pentru a pune niste intrebari. Loki a lipsit si acum revine pe Pamant, asa ca Thor vrea sa afle de ce si ce s-a intamplat gresit?


Thor are un drum diferit in acest film fata de primul...

Chris Hemsworth: La inceput, in The Avengers, el incepe prin a fi un razboinic nobil, cu intentii bune. Dar ajunge sa fie testat, ce e mai important, familia sa si valorile ei sau protectia civizilatiei? Si nu stie ce sa aleaga, sa il apere pe frateleu sau sau echipa alaturi de care lucreaza acum? Fata de alti eroi, Thor e mai implicat emotional pentru ca Loki e fratele lui.


Cum a fost sa lucrezi alaturi de Robert Downey Jr la The Avengers?




Chris Hemsworth:
Este fantastic, un tip minunat. E un fel de Nasul al Razbunatorilor (rade). Inainte ca noi sa ne dezmeticim, el avea deja doua filme de succes in aceasta franciza. Au fost momente cand am apelat la experienta lui si i-am cerut sfaturi. E un actor incredibil si m-am bucurat mult sa lucrez alaturi de toti.

Ai ocazia sa lucrezi si alaturi de Mark Ruffalo, care il va juca pe Bruce Banner/Hulk. Ce aduce Ruffalo nou personajului sau?



Chris Hemsworth:
Cand te uiti la el nu il vezi pe Hulk, ceea ce cred ca e un contrast perfect. Este vulnerabil si in acelasi timp e puternic. Cred ca ceea ce e fascinant la Hulk nu e faptul ca e puternic ci ca e un personaj deosebit, cu totul special. E un om bun, care intrece limita si devine un monstru, o poveste extraordinara. Mark e un actor foarte talentat si da valoare personajului sau. E umil, linistit si calm, iar cand stii cine este...constrastul devine si mai placut.

Din 4 mai puteti urmari Razbunatorii 3D si la CinemaPRO.

interviu