interviu

Damon Wayans Jr. and Jake Johnson, din "Hai sa fim politisti!": "Planuim un sequel cu titlul Hai sa fim stewardese"


15/08/2014


Jake Johnson si Damon Wayans Jr., protagonistii comediei "Hai sa fim politisti!" sunt, se pare, si mai trasniti in viata reala.



In film, acestia se deghizeaza in politisti, pentru o petrecere de Halloween, dar cand toata lumea crede ca sunt cu adevarat oameni ai legii, se decid sa isi asume acest rol, intrand in tot felul de necazuri.
In film, cei doi "politisti" cumpara o masina de politie de pe Ebay. Jake Johnson marturiseste ca, in realitate, cel mai nebunesc lucru pe care l-a achizitionat de pe respectivul site a fost un televizor vechi. "Obisnuiam, in trecut, sa intru pe Ebay si sa negociezi cu oamenii pentru tot felul de lucruri. Faceam asta tot timpul. Le-am oferit pe televizorul pe care am pus ochii 200 de dolari si ei au acceptat oferta mea".

Trasnitii politisti din film sunt adesea chemati la petreceri unde intalnesc tipe sexy, dar si actorii care ii interpreteaza au propriile lor povesti insolite despre experientele de la petreceri.
Jake Johnson: "Locuiam in Iowa, eram la colegiu si stateam cu inca 7 tipi in camera. Iar acest prieten, Todd, ne-a dus la petrecerea unei fratii, unde am baut la greu. Cand ne-am trezit, a doua zi, am gasit in hol numai urme de fecale, raspandite pe toti pantofii nostrii, si o hartie igienica, imprastiata prin toata casa, ce ducea drept spre posteriorul lui Todd, cazut pe undeva, printr-o camera. L-am trezit si l-am intrebat de ce a facut numarul doi peste tot, dar e a negat totul. Numai ca hartia igienica din posteriorul lui spunea altceva".

Cei doi actori au planuri mari, in cazul in care filmul "Hai sunt politisti!" se dovedeste un succes de casa.
"Cred ca vom face <Hai sa fim stewardese>. Este un vis dintotdeauna a lui Jake sa se imbrace ca o stewardesa si sa serveasca vin", a marturisit Damon Wayans Jr.. "Nu numai vin, vreau sa servesc alune si masline. Si as dori ca parul meu sa fie foarte, foarte dragut. Daca Damon vrea sa fie si el stewardesa, e foarte bine, doar ca eu o sa fiu sefa. El poate sa faca figuratie".
 

interviu