interviu

Emma Roberts:Sa faci o comedie atat de buna ca "Noi suntem familia Miller" si totusi sa aiba esenta este foarte rar


28/08/2013

Emma Roberts Rose  este o actrita si cântareata americana. Ea este fiica actorului Eric Roberts si nepoata lui Julia Roberts. Roberts a devenit cunoscuta pentru rolul ei ca Addie Singer in seria de televiziune "Unfabulous". Roberts apoi a inceput sa se concentreze asupra carierei sale care actioneaza, caracterul titlul din 2007 film Nancy Drew, si vocea ei-over debut in The Flight Before Christmas.

 
In 2008 si 2009, Roberts a jucat in filme Wild Child, Memoirs of a Teenage amnezic si Lymelife. Roberts a aparut in 2009 Hotelul pentru Caini si The Winning Season. in 2010, ea a aparut in Valentine's Day, care a jucat, de asemenea, Julia Roberts. Mai târziu in acelasi an, ea a avut un rol principal in It's Kind of a Funny Story - e un fel de o poveste haioasa. Ea acum incearca un rol in comedia de exceptie "Jennifer Aniston si Jason Sudeikis.
 
 
 
 
 
Ce te-a atras la "Noi suntem familia Miller" si ce te-a facut sa vrei sa te alaturi echipei?
 
 
Emma Roberts: Imi amintesc prima data cand am citit scenariul si mi-am zis ca este cea mai amuzanta chestie pe care am citit-o vreodata. Era hilar, dar totusi avea acel simt al familiei , chestie pe care am gasit-o interesanta. Sa  faci o comedie atat de buna si totusi sa aiba esenta este foarte rar.Cred ca acesta a fost motivul pentru care am acceptat.
 
Ce poti sa ne spui despre personajul Casey si ce ti-a placut cel mai mult la ea?
 
Emma Roberts: Casey este amuzanta si sarcastica. Pentru o buna parte din film ea se simte mizerabil. A fost amuzant sa interpretez acest rol pentru ca a trebuit sa dau ochii peste cap de incredibil de multe ori, sa trantesc si sa busesc. Cred ca la randul meu am avut si eu aceasta pasa asa ca a fost placut doar  sa o interpretez acum.
 
 
Care a fost cea mai mare provocare la acest rol?
 
Emma Roberts: Nu a fost chiar un rol care sa provoace, ci a fost un rol distractiv. Cred ca cea mai mare provocare a fost sa fiu plecata de acasa timp de 3 luni pentru ca am filmat in Carolina de Nord.Dar a fost amuzant pentru ca am devenit prieteni cu totii. A fost o echipa distractiva si incredibila. Ne-am distrat impreuna si prietenii mei de acasa m-au vizitat pe platou oricum.
 
 
Poti sa ne spui despre cum a fost sa lucrezi cu Jennifer Aniston si Jason Sudeikis?
 
Emma Roberts:  Am fost mereu fana lui Jennifer asa ca a fost incredibil sa am ocazia sa joc alaturi de ea.E atat de amabila si de placuta. Am petrecut timp  impreuna si in afara filmarilor si este o persoana scumpa si cu picioarele bine infipte in pamant. Si Jason este hilar, este incredibil de amuzant. A improvizat atat de mult la filmari si simteam ca o sa murim de ras, insa trebuia sa ne abtinem pentru a nu strica scenele. A fost incredibil totul.
 
 
 
 
Ai foarte multe scene cu Will Poulter. Cum a fost sa lucrezi cu el?
 
Emma Roberts: Deasemenea, este incredibil de amuzant. Este atat de "britanic" si nu te astepti la asta , deoarece in film personajul interpretat de el este un copil tipic american. Este amuzant sa vezi chestia asta si surprinzator totodata. 
 
 
Filmul este o comedie, insa are si scump atasat de el. Ce ne poti spune despre balanta dintre comedia incredibil de buna din film si calatoria personajelor?
 
 
Emma Roberts: Da, a fost atat de dragut sa iasa o comedie atat de buna si totusi sa fie facuta din suflet si cu suflet. Este vorba despre familie intr-un fel. O familie poate sa fie alcatuita doar niste persoane pe care le vrei tu in preajma ta si asta au facut si Millerii , si-au facut propria familie. O sa vedeti asta in film.
 
 
Din 30 august o puteti vedea pe Emma Roberts alaturi de Jennifer Aniston si Jason Sudeikis in " Noi suntem familia Miller" la CinemaPRO.
 
 
 
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu